fbpx

Irina Cernea

Ce vrei să te faci când o să fii mare? Turist 🙂 (nu știu dacă asociam cu faptul că voi vedea locuri nemaivăzute de mine până atunci sau cu…pâinea TURIST 🙂 ). Așa a început totul, când aveam doar câțiva ani.

De-a lungul timpului am fost cu părinții în multe excursii în România, multe din ele fiind excursii cu cortul. Mai târziu am devenit membru al Clubului de Turism și Alpinism Emilian Cristea din Ploiești. cu membrii căruia am continuat să merg pe munte. În 2002 am făcut prima expediție externă, în Franța (în Belledonne și în Mont Blanc). De atunci au urmat multe ture pe munte în țară dar și în Grecia, Macedonia, Maroc, Franța dar și ture de sailing pe Marea Baltică.

Cred cu tărie că un agent de turism nu este un vânzător al unui pachet turistic, ci un prieten care te ajută să îți alegi cea mai bună vacanță în funcție de interesele tale, bugetul disponibil, hobyy-urile și pasiunile tale. Iar un ghid de turism este prietenul care te va și conduce în aceste locuri, îți va povesti despre obiceiuri, tradiții, istoria locurilor dar și despre floră și faună.