fbpx

De ce să îmi rezerv vacanța la voi?

Într-o lume în care se pot rezerva cazări, bilete de avion și vacanțe de pe o multitudine de siteuri online, te vei întreba de ce să lucrezi cu o agenție de turism, mai mult chiar….de ce cu noi.

Poate te vom convinge să ne alegi dacă vei ști că:

  • Toate vacanțele pe care le oferim sunt pentru grupuri mici (maxim 10-15 persoane). Punem mare accent pe comunicarea dintre ghid și turiști, astfel că dorim să nu fii un simplu turist într-un mare grup ci dorim ca ghidul să îți devină un prieten.
  • Oferim experiențe unice izvorâte din convingerea noastră că putem trăi în comuniune cu natura.
  • Experiența acumulată de-a lungul anilor pe munte, în ture cu bicicleta, la sailing, etc. dar și feedback-ul primit de la turiști ne-a ajutat să ne îmbunătățim programele (de exemplu: să adaugăm zile suplimentare de aclimatizare acolo unde cazul).
  • Nu le știm pe toate, de aceea, de cele mai multe ori apelăm și la ghizi locali. Aceștia ne vor povesti despre cultură, obiceiuri, mâncare și alte lucruri interesante pe care doar localnicii le cunosc.
  • Nu te vom alerga. Programele sunt concepute în așa fel încât să ai timp suficient pentru a vizita obiectele turistice, vei avea timp și de poze dar și de shopping. Nu vei avea nevoie de o nouă vacanță când te vei întoarce din această vacanță :).
  • Îți vei face noi prieteni. Turiștii noștri lucrează în domenii diferite, astfel că poate vei învăța ceva nou de la ceilalți. Poate vei primi un sfat despre cum să faci o fotografie, vei vizita un muzeu cu un pasionat de artă sau poate vei primi sfaturi despre cum să-ți accesorizezi noua tunică pe care tocmai ai cumpărat-o. De la fiecare turist de-al nostru avem ceva nou de învățat, astfel că fiecare tur este unic, chiar dacă ne întoarcem în destinații cunoscute, iar și iar. Cu siguranță și tu vei învăța ceva nou de la ceilalți!
  • Te vom consilia pentru a alege vacanța care ți se potrivește cel mai bine.
  • Îți putem personaliza vacanța în funcție preferințele și bugetul tău.
  • Vei economisi timp. Nu va mai fi nevoie să te documentezi tu despre ce ai de vizitat, unde să te cazezi, cu ce să te deplasezi dintr-un loc în altul, ce echipament ai nevoie, ce și de unde să mănânci, dacă ai nevoie de viză, dacă există vaccinuri obligatorii, etc.

Și dacă totuși nu te-am convins sau datele de plecare nu se potrivesc cu concediul tău, contactează-ne și îți vom organiza un tur privat pe datele dorite de tine.