fbpx

Despre noi

Neotour Braşov a luat fiinţă în anul 2007, ca filială a Neotour București. Din 2008 firma a fost preluată de Irina Cernea, director și co-proprietar al agenției, alături de fratele ei, Radu. Datorită independenței și încrederii pe care “agenția mama” ne-a oferit-o, în acest moment suntem o agenţie independentă, cu propriile produse turistice. Atât noi (Irina şi Radu) cât și colegii noștri, Andreea și Robert și ghizii noştri suntem pasionați de munte, de natură şi de protecția naturii. Și nu de un an-doi, ci de când eram mici și mergeam pe munte împreună cu părinții. De aceea, ceea ce oferim turiștilor este turismul aşa-numit de aventură.

Ne propunem să oferim o altă perspectivă asupra turismului. Ne adresăm în principal celor care s-au săturat de turismul de masă, care vor să aibă o vacanță activă sau poate doar un weekend la înălțime în care să se simtă bine, să își îmbunătățească în același timp cultura generală, să își facă prieteni.

Bine, bine, dar de fapt ce facem?

  • Organizăm ture cu bicicleta în România dar și în destinații din afara țării: Italia, Scoția, Spania, Maroc, Sri Lanka
  • Organizăm expediții montane în afara țării: Maroc, Rusia, Slovenia, Kilimanjaro, Nepal dar și ture de pregătire pentru acestea, în România
  • Organizăm circuite culturale pentru grupuri mici (maxim 15 persoane), în care turiștii vizitează principalele obiective, siturile arheologice dar și satele unde intră în contact cu localnicii, pot vedea și “simți” specificul zonei.

  • Organizăm ture de sailing (navigare cu un velier) în Marea Baltică, Marea Mediterană sau Oceanul Atlantic, în care turiştii vor fi însoţiţi bineînţeles de un skipper calificat, pe bărci care îndeplinesc toate cerinţele internaţionale ale standardelor de securitate.

  • Vă oferim croaziere de aventură, care vă dau posibilitatea să explorați cele mai interesante locuri ale Planetei la bordul unei nave de crozieră de lux.

Echipa noastră

Andreea Maxim

ALBINUȚA EXPLORATOARE

Irina Cernea

IL CAPO DI TUTTI CAPI

Robert Lazar

OMU' CU BICICLETA

Radu Cernea

THE INVISIBLE MAN