fbpx

Vacanță ieftină sau o experiență unică?

Cum sa alegi o vacanță?

În perioada 22-25 februarie 2018 am participat la târgul de turism de la București, organizat ca de obicei la Romexpo.
Oameni de toate felurile…oferte de toate felurile. Turiști care știau ce-și doresc și cereau oferte specifice dar și turiști nehotărâți. O întâmplare ne-a pus pe gânduri….vine un domn și cere un tarif pentru un circuit. Îi povestim programul, ce se vizitează și îi precizăm tariful. Răspunsul dumnealui: prea scump! Prea scump comparativ cu ce? Cu bugetul dumnealui, cu alte oferte de pe piață? Domnul a refuzat să ne răspundă și a plecat. Nu după mult timp, un alt domn ne precizează pe pagina de facebook că un anumit program este foarte scump și ar ieși mult mai ieftin mergând pe cont propriu. Bineînțeles, oricine poate merge într-o vacanță ieftină sau foarte ieftină. Ca de exemplu:

  • își poate lua un bilet de avion la promoție, fără bagaj de cală inclus și merge la rude în Italia, nu vizitează nimic, doar se plimbă prin oraș, face câteva poze….și se întoarce acasă fericit că a avut o vacanță minunată (minunată pentru că și-a văzut rudele). Rămâne de vazut ce va spune când se întâlnește cu prietenii care au fost într-o vacanță “scumpă”, dar au avut un ghid, li s-a explicat despre locurile vizitate, istoria lor, arhitectura monumentelor istorice, despre natura sau animelele din zonă, care au mers in cele mai faine locuri în momentele zilei optime pentru fotografie, etc.
  • Poate merge cu cortul într-o zonă foarte frumoasă din țară sau din afara țării, cu mâncare “la pachet”
  • Poate merge ieftin chiar în Africa-Maroc. Bilete de avion pe curse low cost, spre Marrakech și o cazare ieftină….la hostel. Să presupunem să nu există întârzieri la zboruri sau anulări, totul decurge în regulă și se ajunge în Marrakech, unde este cazarea. Iar timp de câteva zile se merge în souk, se pot vizita: Bahia Palace, Badi Palace, Grădinile Majorelle. Dar pentru a putea vizita sate berbere, pentru a vă caza în deșert sub cerul plin de stele, pentru plimbarea cu cămile în deșert trebuie achitat suplimentar transport, ghid local, etc.

Ce oferim noi nu este o vacanță clasică, ci o experiență unică, izvorâtă din convingerea noastră că putem trăi în comuniune cu natura. Mergem pe cei mai înalți munți ai lumii, facem ture cu bicicleta prin destinații exotice, sau sailing prin Europa și nu numai.
Toate pachetele noastre includ ghid român/însoțitor de grup pentru minim 4 persoane. Unele pachet includ și ghid local care ne poate povesti despre cultura zonei, religie, floră, faună și ne poate duce în zonele necomerciale.
Organizăm pachete turistice pentru minim 4 persoane înscrise (nu așteptăm să se strângă un grup de minim 20-30-40 de persoane). Pentru că vacanțele cu prietenii sunt cele mai frumoase, vă încurajăm să vă aduceți și prietenii mai ales că tariful/persoană scade când grupul crește. Oferim de la expediții montane până la expediții pe mare, de la circuite culturale până la ture de sailing și ture cu bicicleta.
Dragi prieteni, puteți oricând merge pe cont propriu într-o vacanță dar când afirmați că o vacanță este “prea scumpă”, citiți și comparați serviciile incluse în programele noastre cu cele pe care dumneavoastră vi le rezervați singuri.