fbpx

Vietnam-experienţe şi tradiţii autentice

de la
906,00 
Vacanţa în Vietnam-10 zile de experienţe şi tradiţii autentice

În februarie 2019 vă invităm să vă petreceţi vacanţa în Vietnam. Veți pătrunde adânc în junglă pentru a descoperi orașe străvechi și frumoasele pagode, veți merge cu barca prin Trang An și Delta Mekongului, veți mânca alături de localnici în casele lor, vă veți relaxa la plajă și veți zbura cu parapanta printr-unul din cele mai frumoase peisaje naturale din lume.

Data de plecare: 24 februarie 2019

(la cerere putem organiza acest circuit şi în alte date de plecare)

Tarif valabil pentru minim 6 persoane.

Principalele atracții ale circuitului:

 • Viața de noapte din Hanoi și turul culinar stradal
 • Complexul ecologic Trang An
 • Trekking în junglă și vizitarea centrului de conservare a habitatului natural
 • Vizitarea golfului Halong, cel mai popular sit UNESCO din Vietnam
 • Recenzii 0 Reviews
  0/5
 • Tipul vacanței Tipul activității
  Circuit ghidat, Circuite culturale, Trekking, Wildlife
 • Nivelul activității Moderat
  3/8
 • 4-10
Totul despre Vietnam-experienţe şi tradiţii autentice.

Vă invităm într-un circuit de 10 zile în Vietnam, ocazie cu care veți pătrunde adânc în junglă pentru a descoperi orașe străvechi și frumoasele pagode. Veți merge cu barca prin Trang An și Delta Mekongului, veți mânca alături de localnici în casele lor, vă veți relaxa la plajă și veți zbura cu parapanta printr-unul din cele mai frumoase peisaje naturale din lume.

Obiective:

 • Viața de noapte din Hanoi și turul culinar stradal
 • Trang An – sit UNESCO – plimbare cu barca
 • Trekking prin junglă și vizitarea centrelor de conservare a habitatului natural
 • Vizitarea golfului Halong, cel mai popular sit UNESCO din Vietnam
 • Relaxare pe plajele de pe insula Cat Ba, unde se pot desfășura și alte activități precum: pescuitul cu localnicii, kayaking, vizitarea Insulei Maimuțelor, excursii cu barca etc
 • Interacțiunea cu localnicii

Cea mai bună perioadă de vizitare este între septembrie și aprilie deoarece vremea este bună pentru activități în aer liber.

Zborul cu parapanta depinde foarte mult de vreme. În funcție de condițiile meteo, pot surveni schimbări în program.

La cerere putem asigura și ghid român.

Ce este inclus și ce nu este inclus în tarif
Ce este inclus în acest tarif?Items that are included in the cost of tour price.
 • Cazare la hotel în cameră dublă/ twin/ triplă cu mic dejun inclus
 • Mese conform program turistic
 • Transferuri cu autovehicul cu aer condiționat
 • Tren de noapte între Danang și Saigon
 • Tururi private sau tururi SIC (Seat in Coach) conform programului
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice vizitate, conform programului
 • Ghid vorbitor de limbă engleză, conform programului
 • Apă minerală și prosop rece în mașină/microbuz/autocar
Ce nu este inclus în acest tarif?Items that are not included in the cost of tour price.
 • Taxa de viză (25 usd/persoană)
 • Mese neincluse în program
 • Zborurile internaționale și interne (aprox. 806 euro/persoană)
 • Bacșișul (de obicei, acesta este de 3 dolari/zi/persoană)
 • Alte cheltuieli nemenționate în program
 1. Ziua 1 Sosirea la Hanoi – tur culinar stradal (cină de bun venit)

  După sosirea pe aeroportul internațional din Hanoi, veți fi întâmpinați de partenerul nostru local și veți merge cu transportul public până în centrul orașului, unde veți face check-in-ul la hotel.

  La ora 18:00. ghidul vă va prelua de la hotel pentru a începe turul culinar stradal (streed food). (Acest tur este pietonal). Veți merge prin cartierul vechi din Hanoi pentru a descoperi de ce este această zonă cea mai aglomerată din Vietnam. Aici veți găsi foarte mulți turiști, așa că nu va fi nicio problemă să socializați cu aceștia la un pahar de bere.

  Ghidul local vă va arăta câteva din străzile specifice acestei zone. Pe fiecare stradă se vând aceleași lucruri (de exemplu: pe o stradă se vând bijuterii de argint, altă stradă este p entru vânzarea de saltele, pe alta se vând plante medicinale, alta stradă este pentru baruri, etc). Veți gusta din preparatele locale tipice precum supa cu tăiței cu carne de vită sau de porc, fructe tropicale cu iaurt și lapte condensat etc. Faceți o pauză într-un bar pentru o bere sau un pahar de vin, după care vă veți întoarce la hotel.

  Cazare la hotel/ hostel în Hanoi.

  Mese inclusă: cină

 2. Ziua 2 Hanoi – tur cu bicicletele – Cartierul francez

  La ora 9:00 veți fi preluați de la hotel pentru a vizita mausoleul și casa lui Ho Chi Minh, care spune povestea vieții marelui conducător dar este și locul unde acesta este înmormântat. Veți vizita și o pagodă inedită construită pe un singur picior, una din cele mai vechi, fiind construită în secolul al XI-lea. Aceasta pagodă are aspectul unei flori de lotus, simbol budist al purității. Continuați drumul spre lacul Hoan Kiem de unde veți lua bicicletele sau mașina electrică pentru a face un tur al cartierului vechi (cartierul francez) unde veți vedea relicve din perioada franceză.

  Veți lua prânzul la un restaurant unde veți degusta specialități ale bucătăriei vietnameze. După amiaza veți vizita Muzeul de Etnologie unde veți descoperi lucruri interesante despre grupurile etnice din Vietnam, despre obiceiurile și stilul lor de viață. Tot aici veți vedea și o colecție de case originale aparținând diferitelor grupuri etnice.

  La sfârșitul zilei veți merge în casa unor localnici, situată la marginea orașului Hanoi, pentru o experiență autentică: cină gătită în familie. Puteți alege să gătiți unul din următaoarele feluri: salată-curcubeu vietnameză, pachețele de primăvară sau desert cu banane prăjite.

  Veți fi întâmpinați de gazde, într-un mod tradițional, cu ceai verde și prăjituri cu alune. Apoi veți fi conduși într-un tur al casei unde veți vedea camerele, bucătăria, altarul și grădina. După ce ați cunoscut gazdele și  casa acestora, e timpul pentru lecția de gătit. Veți urma sfaturile și exemplul gazdei iar la final veți savura preparatele gătite cu o băutură răcoritoare sau o bere locală.

  După cină, vă veți întoarce la hotel în Hanoi pentru a vă relaxa.

  Cazare la hotel.

  Mese incluse: mic dejun, prânz și cină

 3. Ziua 3 Hanoi – Parcul Național Cuc Phuong – Trang An – Studioul de film King Kong Island

  După micul dejun, la ora 7:30 vă întâlniți la hotel cu ghidul local și porniți spre provincia Ninh Binh (aproximativ 3 ore). La ora 10:30 veți ajunge la Parcul Național Cuc Phuong și veți începe să explorați zona, aflând lucruri interesante despre proiectul de conservare a biodiversității, proiect la care participă numeroși voluntari din Germania. La final veți face o scurtă plimbare prin junglă, ocazie cu care veți vedea arborii vechi de 1000 de ani și fauna din zonă.

  La ora 13:00 veți lua prânzul la un restaurant local. Următorul obiectiv este situl ecoturistic Trang An unde veți face o plimbare cu barca pentru a explora complexul de peșteri de aici: peșterile Sang, Toi, Ba Giot, Nau Ruou dar și peisajul format de munți și râuri – un studio Hollywood pentru filmul ”Home of King Kong Skull Island”.

  După-amiaza vă veți întoarce la Hanoi pentru relaxare.

  Cazare în Hanoi.

  Mese incluse: mic dejun, prânz și cină

 4. Ziua 4 Hanoi – Insula Cat Ba – Golful Lan Ha

  Astăzi veți pleca de la hotel în jur de  7:45-8:00. Veți merge spre insula Cat Ba unde veți ajunge în jurul orei 12:00. Faceți check-in-ul la casa de oaspeți unde veți înnopta și veți lua prânzul împreună cu gazdele.

  După o mică pauză, veți face un tur privat cu barca printre insulele și insulițe din golful Lan Ha- o zonă mai puțin turistică. Aveți timp pentru a merge cu caiacul, a înota sau pentru a urca pe muntele din golf.

  Vă întoarceți la timp pentru a lua cina cu gazdele. De la aceastea veți afla lucruri interesante despre cultura și obiceiurile locale și despre viața de aici.

  Cazare în casa de oaspeți.

 5. Ziua 5 Drumeție în jungla din Cat Ba – Zbor cu parapanta

  La ora 8:00 veți începe drumeția prin jungla din interiorul Parcului Național Cat Ba.

  După masa de prânz veți fi transferați către Tuan Chau, unde vă întâlniți cu piloții de parapantă. Împreună veți merge către locul de unde veți decola într-un zbor de neuitat.

  Vă întoarceți la Hanoi în jurul orei 20:00 pentru zborul către Danang, de unde veți merge spre Hoian.

  Cazare la hotel în Hoian.

  Mese incluse: mic dejun și prânz

 6. Ziua 6 Danang – Podul de Aur - Situl Unesco Hoi An

  Ghidul vă va prelua de la hotel și veți efectua transferul spre dealul Ba Na unde veți vedea Podul de Aur – faimos pentru arhitectura uimitoare. Veți admira zona din cea mai modernă instalație de transport pe cablu din Asia de sud-est. Telecabina deține două recorduri în Cartea Recordurilor: cea mai lungă telecabină din lume (5042 m lungime) și cea mai mare înălțime între punctul de plecare și cel de sosire (1291 m). Ajungeți la Podul de Aur – un pod pietonal, lung de 150m, care leagă stația de telecabină cu grădinile La Jardin. Vederea de pe pod este excepțională, motiv pentru care podul este principala atracție în această zonă.

  Veți lua prânzul la un restaurant local.

  Veți petrece după amiaza plimbându-vă pe străzile vechi ale orașului Hoi An, admirând casele negustorilor chinezi și casele de lemn amenajate ca restaurante, cafenele și magazine de suveniruri create de meșteșugarii din zonă. Veți vedea frumosul Pod Japonez din secolul al XVI-lea dar veți admira și arhitectura ce îmbină cu succes stilul chinez cu cel japonez și vietnamez, făcând din Hoi An cel mai popular oraș în rândul turiștilor.

  Seara veți merge spre hotel pentru check-in.

  Cazare în Hoi An.

  Mes incluse: mic dejun, prânz

  Notă: Ghidul local vă va însoți în acestă zi dar nu și pentru plimbarea cun telecabina.

 7. Ziua 7 Zi liberă pe plaja din Hoi An

  Astăzi veți petrece toată ziua la plajă.

  Seara veți fi transferat către gară pentru a lua trenul de noapte spre Ho Chi Minh (Saigon). Cazare în tren, în cușetă cu 4 locuri prevăzută cu aer condiționat.

  Mese incluse: mic dejun

 8. Ziua 8 Saigon – Delta Mekong – Ben Tre

  Ajungeți în Saigon la ora 5:00 dimineața. Veți fi preluat de șofer care vă va conduce la Ho Chi Minh (2 ore). Lăsând în spate agitația din oraș, veți merge prin peisajul rural și veți ajunge la My Tho, pentru a admira frumoasa pagodă Vinh Trang. Următoarea oprire va fi la debarcader, de unde veți lua o barcă pentru a face o scurtă incursiune de-a lungul râului, ocazie cu care veți vedea casele tradiționale construite pe piloni, livezile și satele pescărești de pe mal.

  După prânz, veți merge cu un sampan (o ambarcațiune specifică zonei) la umbra cocotierilor de apă, de-a lungul canalelor și, dacă doriți, veți putea încerca să vâsliți chiar dumneavoastră. Veți savura un delicios ceai de fructe și miere în timp ce asistați la un spectacol de muzică folk sud-vietnameză susținut de localnici. Mai târziu veți vizita o mică făbricuță de dulciuri din nucă de cocos. Veți gusta din bomboane și veți afla procesul tradițional de producție a acestora. Veți face o plimbare prin sate și livezi și veți cunoaște cum se desfășoară viața în delta Mekong.

  Luați autobuzul spre Can Tho, unde aveți cazare.

  Cazare în Can Tho.

  Mese incluse: mic dejun, prânz și cină

 9. Ziua 9 Piața plutitoare Cai Rang – tură pe bicicletă – Saigon

  În această dimineață vă treziți devreme pentru a lua pulsul pieței plutitoare locale. Apoi veți lua barca pentru o plimbare lejeră pe râul Mekong Inferior. Veți ajunge la piața plutitoare Cai Rang și veți vedea cum fac oamenii comerț direct din bărci. Veți petrece timpul prin sat, veți întâlni localnici și veți afla cum să treceți Podul Maimuțelor, construit dintr-o singură tulpină de bambus.

  După aceasta veți face o scurtă tură (1 oră) pe biciclete prin împrejurimi.

  După prânz vă veți întoarce spre Ho Chi Minh.

  Cazare în Ho Chi Minh.

  Mese incluse: mic dejun, prânz

 10. Ziua 10 Plecare din Ho Chi Minh (mic dejun)

  După micul dejun, veți avea program liber până ce veți fi transferați către aeroport pentru zborul spre casă.

Plimbare cu barca spre Tam Coc pentru explorarea peşterilor şi formaţiunilor carstice de aici.

Cazări

Hanoi – Hotel Le Foyer 2* (cameră twin)

Cat Ba – Casă de oaspeți sau hotel 2* (cameră twin)

Hoian – Hotel Kim An 3* cu piscină (cameră twin)

Can Tho – Hotel West (cameră twin)

Ho Chi Minh – Hotel Hoang Ngan 3* (cameră twin)

Cea mai bună perioadă pentru a face acest circuit este între septembrie și aprilie, în afara sezonului ploios, când vremea este mai răcoroasă, perfectă pentru activitățile în aer liber.

De obicei, suma lăsată ca bacșiș este de 3 dolari/zi/persoană.

La cerere, putem asigura și ghid român din partea agenției.

Copiii au reducere din serviciile la sol dar nu și la zborul intern (Hanoi-Danang).

Contactați-ne pentru a vă preciza reducerea oferită în funcție de vârsta copiilor.

Overall Rating
0/5

Lasăți-ne un mesaj