fbpx
352104
Skogafoss
Misterele Islandei
554811
356965
350539
4.1.1
356989

Misterele Islandei

de la
2.919,00 

Un sejur în Islanda se traduce prin cascade, vulcani, laguna glaciară, plaje cu nisip negru și băi în ape termale, precum și aisberguri și vulcani ce domină aceste peisaje. În turul nostru ghidat, veți explora frumusețea ascunsă a Islandei precum și faimoasele sale minuni naturale, în această combinație populară de excursie cu grup și plimbări în natură.

Recomandat pentru: exploratori, aventurieri, călători pe cărări nebătute și oricine este interesat de un sejur în Islanda în care se poate bucura de minunile naturii, de geologie, istorie sau de izvoare termale naturale. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

Grupul este de maxim 24 de persoane

Vârsta minimă: 10 ani

Date de plecare: 1,8,15 Iulie și 5,12, 26 August

Durata: 10 nopti / 11 zile

 • Recenzii 0 Reviews
  0/5
 • Tipul vacanței Tipul activității
  Active-breaks, Circuit ghidat, Discovery, Hiking, Istorie
 • Nivelul activității Energic
  4/8
 • Mărime grup Grup mediu
  24
Totul despre Misterele Islandei.
 • Descoperiți frumusețea și energia sălbăticiei Islandei, un spațiu maiestuos atât de puțin vizitat de turiști
 • Vizitați îndrăgitele minuni naturale de văzut ale regiunii Golden Circle și Laguna ghețarilor
 • Alăturați-vă ghidului expert în scurte plimbări/drumeții, care vă va oferi alte perspective ale minunilor naturale de neuitat ale Islandei
 • Lăsați spiritul de aventură să vă cuprindă în drumeții pe cărări de munte într-un vehicul de teren special echipat.
Ce este inclus și ce nu este inclus în tarif
Ce este inclus în acest tarif?Items that are included in the cost of tour price.
 • 2 nopți cazare în Reykjavik
 • 8 nopți cazare cu mic dejun în hoteluri în locații conform program
 • 8 cine (bufet sau două feluri) în locațiile din afara capitalei
 • Preluare de la hotel în ziua 2 și drop-off la hotel în ziua 10
 • Tur ghidat cu transport asigurat în zilele 2-10
 • Ghid expert local vorbitor de limba engleză în zilele 2-10
 • Participarea la Proiectul de reîmpădurire Haukadalur (ziua 2)
 • Tur cu barca Zodiac la Fjallsárlón Iceberg Lagoon
 • Intrarea la Eric the Red Museum (ziua 9)
 • Opriri pentru poze memorabile
 • Wi-fi gratuit în mijlocul de transport
 • 24 de ore asistență de urgență pe teritoriul Islandei

 

Ce nu este inclus în acest tarif?Items that are not included in the cost of tour price.
 • Biletul de avion Bucuresti-Reykjavik-Bucureşti
 • Mic dejun în ziua sosirii
 • Asigurarea de călătorie (recomandată)
 • Transferurile aeroport – hotel – aeroport
 • Băuturi, snack-uri, mese, altele decât cele menționate la “Servicii incluse”
 • Early check-in garantat (pentru cele mai multe hoteluri din Islanda, ora de check-in este 14:00)
 • Check-out târziu garantat
 • Orice alt serviciu nespecificat la ” Servicii incluse”
 1. Ziua 1 Sosire în Islanda

  Sosirea la aeroportul Keflavik. La cerere vă putem oferi transferul la Reykjavik (neinclus în tarif), privat sau public. În funcție de timpul rămas liber, puteți vizita una din piscinele geotermale din vecinătate sau să vizitați centrul orașului.

   

 2. Ziua 2 Thingvellir – Gullfoss – Geysir

  Distanța aproximativă 279km

  După micul dejun de la hotel, vă veți întâlni cu ghidul și veți începe aventura. Prima zi va începe cu vizitarea Parcului Național Thingvellir, sit vechi al primului parlament din lume. Aici puteți vedea dramatica contopire dintre plăcile tectonice Nord Americană și Eurasiană și veți afla mai multe despre istoria locului. La o oră distanță veți putea vedea populara zonă geotermală Geysir unde, cel mai activ gheizer Strokkur țâșnește apă sus în aer la câteva minute, dar veți vedea și alte piscine naturale ce clocotesc și izvoare termale.

  Apoi grupul va lua parte la programul de reîmpădurire, localizat în valea Haukadalur. Puteți ajuta împreună cu grupul să plantați până la 5 puieți, fapt care vă dă posibilitatea de a vă lăsa amprenta în Islanda. După aceea, este momentul să mergeți mai departe către cea mai faimoasă cascadă din țară, impresionanta cascadă în două trepte Gullfoss.

  Cină și cazare în zona Hella

 3. Ziua 3 Hvollsvollur – Vik – Dyrholaey – Kirkjubaejarklaustur

  Distanța aproximativă 190km

  Mic dejun la hotel. Apoi veți începe ziua călătorind de-a lungul autostrăzii, cu oprire la două cascade impresionante Seljalandsfoss și Skogafoss. Apoi vă veți îndrepta către plajele cu nisip negru de unde vă veți bucura de superba panoramă de pe promontoriul Dyrholaey, unde mii de păsări marine printre care și Pufin cuibăresc, (păsările Pufin sunt văzute în general între Mai și mijlocul lui August). Bucurați-vă apoi de o oprire în pitorescul orășel Vik înainte de a traversa câmpiile spălate de cenușa vulcanică Myrdalssandur, create de apele curgătoare ale ghețarilor din vecinătate. Ziua se încheie după ce se trece prin vastul câmp de lavă Eldhraun, cel mai mare șuvoi de lavă înregistrat din ultimii 10,000 de ani.

  Cină și cazare în zona Kirkjubaejarklaustur, pentru următoarele 2 nopți.

 4. Ziua 4 Jokulsarlon – Skaftafell

  Distanța aproximativă 260 km

  Mic dejun la hotel.  Astăzi veți fi în zona Parcului Național Vatnajokull, cel mai mare parc național din vestul Europei. Ziua începe cu un drum prin acest cadr natural deosebit, către Vatnajokull, cel mai mare ghețar din Europa. Veți putea arunca o privire și către cel mai înalt vârf al țării, Hvannadalshnjukur. Punctul culminant al zilei vor fi în mod sigur lagunele Fjallsarlon și  Jokulsarlon, unde uriașii ghețari plutitori dansează ici colo în apele înghețate. Puteți experimenta mai de aproape această priveliște uluitoare într-un tur cu barca Zodiac, printre aisberguri. Veți vedea de asemenea populara și mult fotografiata Diamond Beach, unde fragmente strălucitoare de gheață se odihnesc pe plaja cu nisip negru. Continuați apoi drumul trecând pe lângă câțiva ghețari din parcul Vatnajokull. De-a lungul drumului veți mai vedea panorame magnifice ale ghețarului Skaftafell, denumit Țară a Minunilor.

  Cina și cazare în zona Kirkjubaejarklaustur

 5. Ziua 5 Landmannalaugar

  Distanța aproximativă 200 km

  Notă: astăzi, o parte din drum va fi mai accidentat datorită drumului neamenajat, dar este parte din aventură iar priveliștile vor fi uimitoare!

  După micul dejun de la hotel, este vremea să lăsăm asfaltul în urmă și să călătorim de-a lungul traseului aspru și pitoresc către Landmannalaugar , o zonă uluitoare înconjurată de munți colorați de riolit. Frumusețea suprarealistă a zonei nelocuite scoate la iveală văi adânci și munți parcă sculptați, mulți formați de erupții vulcanice care au avut loc sub ghețari în timpul erei glaciare. După o plimbare în rezervația naturală (opțională), bucurați-vă de o baie relaxantă într-un pârâu cu apă caldă creat de convergența unor izvoare reci și calde. Este o experiență autentică islandeză.

  Cină și cazare în zona Thjorsardalur.

   

 6. Ziua 6 Traseul Sprengisandur

  Distanța aproximativă 300 km

  Notă: astăzi, o parte din drum va fi mai accidentat datorită drumului neamenajat, dar este parte din aventură iar priveliștile vor fi uimitoare!

  Micul dejun la hotel. Astăzi aventura în sălbăticie ne așteaptă! Este timpul să ne îndreptăm către nord, chiar prin inima Islandei. Descoperiți comorile ascunse ale ținutului sălbatic al Islandei, de-a lungul rutei prin Sprengisandur, un deșert vast, pustiu și negru ce leagă nordul cu sudul insulei. Cu drumuri doar accidentate și râuri glaciale fără poduri, grupul se va baza pe șoferul experimentat pentru a ”naviga” pe pasajul necizelat dintre ghețari. Acesta este gustul adevărat al feței sălbatice a Islandei, drumuri pietruite dificile și vaduri adînci sunt parte a acestei experiențe uimitoare. (Notă: Dacă Sprengisandur este închis datorită condițiilor drumului, grupul o va lua pe ruta Kjolur).

  Cină și cazare în zona Myvatn pentru 2 nopți.

 7. Ziua 7 Lake Myvatn – Dettifoss – Asbyrgi – Tjornes

  Distanța aproximativă 300 km

  Mic dejun la hotel. Astăzi veți vizita partea nordică a parcului național Vatnajokull, precum și lacul Myvatn, o zonă de neuitat, o minune geologică și paradis pentru observatorii de păsări. Câteva dintre cele mai bizare atracții vizuale în regiune includ gropile colorate de noroi ce clocotesc de la Hverarond și câmpurile de lavă încă caldă de la vulcanul Krafla, înțesate cu râuri de lavă, fisuri și cratere. Călătoria continuă către Dettifoss, cea mai puternică cascadă a Europei, localizată în canionul ce inspiră venerație Jokulsargljufur. Descoperiți impresionantul zid înalt de 100 de metri al canionului în formă de potcoavă Asbyrgi. Conform mitologiei scandinave, canionul este urma copitei lăsate de Sleipnir, calul magic cu opt picioare al zeului păgân Odinn. Drumul va continua de-a lungul peninsulei Tjornes, punctul cel mai nordic al călătoriei. După amiază veți ajunge în orașul Husavik unde aveți opțiunea de a experimenta o baie în izvoarele calde numite GeoSea. 

  Cina și cazare în zona lacului Myvatn.

 8. Ziua 8 Akureyri – Skagafjordur

  Distanța aproximativă 285 km

  După micul dejun de la hotel, începem aventura cu o vizită la Godafoss (cascada zeilor), una dintre cele mai impresionante cascade din țară. Se va continua apoi cu Akureyri, vibranta ”capitală a nordului”. Aici vă puteți bucura de puțin timp liber, pentru a explora acest orășel colorat și fermecător. Puteți include o vizită la încântătoarea grădină botanică, un înot într-o piscină geotermală locală sau vă puteți bucura de cultura, arta și deliciile culinare din districtul artiștilor Listagil.

  Apoi drumul va continua către zona Skagafjordur , cunoscută ca locul tradițional de creștere al cailor în Islanda. Această zonă ascunde și multe situri istorice din Saga epocii vikingilor. În această seară, călăritul unui cal viking rasă pur-sânge , ar putea fi o alegere atractivă. Sau pur și simplu vă puteți bucura de o plimbare liniștită în jurul hotelului.

  Cină și cazare în zona Laugarbakki.

   

   

 9. Ziua 9 Hvammstangi – Eiriksstadir – Vatnsnes Peninsula

  Distanța aproximativă 150 km

  Micul dejun la hotel, apoi călătoria continuă în jurul peninsulei Vatnsnes, unde se găsește extraordinara formațiune de roci Hvitserkur, o stâncă înaltă de 15m care se ivește direct din mare. Această rută care se abate de la drumul convențional este parte a noului drum de coastă Arctic, care se focusează pe minuni încântătoare și sălbatice ce stau la granița Cercului Polar. Acesta este un teritoriu unde marea și cerul par că se contopesc. Aici se pot vedea foci odihnindu-se aproape de plajă.

  După amiaza, veți străbate terenuri agricole în drumul către Muzeul Eric cel roșu. Acesta a fost locul de baștină al lui Eric cel roșu, la fel ca și locul nașterii fiului său, Leifur Eiriksson. Aceștia sunt doi dintre cei mai cunoscuți vikingi din lume. În replica unei căsuțe cu acoperiș de iarbă veți întâlni Vikingi din zilele moderne care vă vor arăta stilul de viață de acum 1000 de ani, împărtășind din meșteșugurile și cunoștințele de atunci.

  Cină și cazare in zona Fellsstrond sau  Snaefellsnes.

 10. Ziua 10 Snaefellsjokull National Park

  Distanța aproximativă 150 km

  Micul dejun la hotel. Astăzi veți explora uimitoarea varietate de peisaje naturale în Parcul Național Snaefellsjokull. Bijuteria parcului este ghețarul Snaefellsjokull, care acoperă un vulcan adormit care a erupt ultima data în anul 250. În continuare, veți putea vedea de asemenea Kirkjufell, unul dintre cei mai fotografiați munți din Islanda. Apoi vă puteți plimba de-a lungul plajei decorate cu pietricele,  Djupalonssandur. În pitorescul oraș port Arnarstapi, puteți observa magnificele roci bazaltice în formațiuni suprapuse și vă puteți plimba de-a lungul singurului traseu montan care unește așezările istorice Arnarstapi și Hellnar. Spre seară. călătoria continuă înapoi spre Reykjavik. Ghidul își va lua apoi la revedere la hotel.

  Cazare în Reykjavik, cina este pe cont propriu.

 11. Day11 Rămas bun de la tărâmul de foc și gheață

  Micul dejun la hotel. În cazul în care aveți un zbor de dimineață, micul dejun va fi unul light. Transferul la aeroport nu este inclus dar vă putem ajuta cu rezervarea unui transfer privat sau de grup. Vă recomandăm sa plecați de la hotel nu mai devreme de 3 ore înaintea zborului.

Skogafoss
Misterele Islandei

Misterele Islandei

350539
356989

Acest tur oferă cazări în hoteluri confortabile, cu băi private. Hotelurile sunt bine poziționate astfel încât să vă puteți bucura de frumoasele locuri pe care le veți explora alături de grup.

Ziua 1 – Fosshotel Raudara

Ziua 2   Hotel Stracta

Zilele 3 & 4 – Geirland

Ziua 5 – Hrauneyjar Highland Hotel

Ziua 6 & 7 – Country Hotel Narfastadir

Ziua 8 – Daeli Guesthouse in Vididalur

Ziua 9 – Fosshotel Stykkisholmur or Country Lodge Vogur

Ziua 10 – Fosshotel Raudara