Madagascar – Culorile sudului

de la 2.721,00 

Madagascar – o destinație de vis pentru iubitorii de natură, insula este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai diverse locuri de pe planetă, din punct de vedere biologic, astfel puteti admira peisaje epice de o mare diversitate, de la deșert la păduri tropicale, canioane de gresie, carsturi de calcar, munți, dealuri fertile terasate.  Insula găzduiește 4% din totalul speciilor de plante și animale de pe planeta noastră, iar dintre toate aceste specii 80% sunt endemice. Un circuit care vă va arăta frumusețile și minunile acestei insule și care va face din șederea în Madagascar un moment de neuitat.

 

Date de plecare: 13 iulie 2019, 14 septembrie 2019

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
  Circuit ghidat, Circuite culturale, Discovery, Wildlife
 • Activity Level Relax
  1/8
 • Group Size Medium Group
  2-12
Totul despre Madagascar – Culorile sudului.

Madagascar – o destinație de vis pentru iubitorii de natură, insula este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai diverse locuri de pe planetă, din punct de vedere biologic, astfel puteti admira peisaje epice de o mare diversitate, de la deșert la păduri tropicale, canioane de gresie, carsturi de calcar, munți, dealuri fertile terasate.  Insula găzduiește 4% din totalul speciilor de plante și animale de pe planeta noastră, iar dintre toate aceste specii 80% sunt endemice. Un circuit care vă va arăta frumusețile și minunile acestei insule și care va face din șederea în Madagascar un moment de neuitat.

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.

Servicii incluse:

Cazare cu demipensiune

Prânz picnic în zilele 4 și 6

Toate transferurile aeroport / hotel / aeroport

Transfer cu bacul la Bekopaka

Mașina la dispoziție cu șofer vorbitor de limba engleză de la Toliara la Morondava

2 – 3 pax: 4×4

4 – 5 pax: minibus

6 – 12 pax: minivan

Mașina la dispoziție de la Morondava la Bekopaka și retur: un 4×4 pentru 3 persoane

Ghid vorbitor de limba engleză în Morondava pentru 2 – 5 persoane

Ghid vorbitor de limba engleză pe perioada programului pentru 6 – 12 persoane

Ghid local în toate parcurile și rezervațiile

Toate vizitele menționate în program

Taxele de intrare în parcurile și rezervațiile menționate

O sticlă mică de apă de persoană pe zi

Taxa turistică și TVA

Taxe de manipulare

Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.

Biletele de avion din București și zborurile interne

Taxa de viză

Asigurari medicale

Mesele care nu sunt incluse în program

Alte vizite nemenționate în program

Bacșișuri

 1. Ziua 1 Sosire în Antananarivo

  După sosirea în Antananarivo, vom fi transferați la hotel pentru cazare. Mic dejun inclus.

  Hotel Bois Vert sau similar.

 2. Ziua 2 Antananarivo – Tulear

  După micul dejun, în timpul prestabilit vom fi transferați la aeroport pentru zborul spre Tulear și apoi transfer la hotel. Cazare la hotel Caliente Beach sau similar, cu demipensiune.

 3. Ziua 3 Tulear – Ranohira

  După micul dejun, vom porni spre Ranohira. Pe drum, vom vizita arboretul d’Antsokay – o atracție de văzut în Tulear, o grădină botanică de 400.000 mp, cu o colecție fantastică de peste 900 specii de plante din sud-vestul Madagascarului, dintre care 90% sunt specii endemice iar 80% au proprietăți medicale. Apoi vom continua drumul către satele producătoare de safir. Vom sosi în Ranohira spre seară, apoi vom face checkin-ul la hotel. Cazare cu demipensiune pentru 2 nopți.

  Hotel: Isalo Ranch sau similar.

 4. Ziua 4 Ranohira

  După micul dejun de la hotel, ne vom transfera către zona de parcare de unde vom începe drumeția către faimoasa ’’Piscine Naturelle’’ – o peșteră din piatră naturală, cu vedere la o cascadă cu ape limpezi care se varsă într-o piscină naturală adâncă și verde și înconjurată de copaci pandanus, o adevarată oază în căldura canioanelor. Vom continua prin frumosul peisaj al Parcului Național Isalo cu plantele endemice ca Aloe, Palmierul spinos sau de Madagascar, Kalanchoe, copacii Tapia și multe altele. Vom petrece puțin timp la piscină și apoi ne vom continua drumul către situl Namaza, unde vom lua prânzul – picnic la campingul de aici și unde vom avea ocazia de a observa lemurul cu coada inelată. După prânz vom continua drumul până la cascada nimfelor, unde vom avea posibilitatea de a admira păsările locale inclusiv mierla lui Benson, specie endemică. Apoi ne vom transfera înapoi la hotel.

 5. Ziua 5 Ranohira – Andringitra

  După micul dejun, vom pleca către munții Andringitra, caracterizați prin masivi înalți din granit, văi adânci și creste și unde se pot vedea păsări, mamifere, broaște, plante și… al doilea cel mai înalt vârf din Madagascar Vârful Boby: 2658m. Pe drum se vor face mai multe pauze pentru fotografii, muntele Pălăria Episcopului, poarta din sud. Apoi ne vom îndrepta spre Andringitra pentru checkin la hotel. Cazare cu demipensiune pentru 2 nopți.

  Hotel Camp Catta sau similar.

 6. Ziua 6 Andringitra

  După micul dejun, ne vom plimba toată ziua în munții Chameleon din valea Tsaranoro. Prânz picnic inclus iar apoi ne vom transfera la hotel.

 7. Ziua 7 Andringitra – Ambalavao – Fianarantsoa

  După micul dejun, vom părăsi hotelul pentru un traseu spectaculos și pitoresc, vom face un stop la Anja, o pădure sacră și protejată care ne va oferi splendide oportunități fotografice cu foarte sociabilul și carismaticul lemur cu coada inelată. În Ambalavao, vom vizita fabrica de hârtie Antemoro și vom continua către orășelul tribului Betsileo, Cazare în Fianarantsoa cu demipensiune. Hotel La Riziere sau similar.

 8. Ziua 8 Fianarantsoa – Antsirabe

  După micul dejun de la hotel vom porni către Ambositra, prin zona tribului Tanala. Ambositra este capitala meșteșugurilor malgașe. Ne vom opri pentru o vizită la diferite magazine de artizanat. Vom continua drumul către Antsirabe, apoi vom face un tur în ’’orașul apelor’. Antsirabe este faimos pentru produsele sale proaspete și apele sale minerale numite de obicei ’’Visy Gasy’’ și de asemenea este bine cunoscut pentru numeroasele ricșe și pentru pietrele prețioase și semiprețioase. După vizitarea orașului ne vom instala la hotel, cazare cu demipensiune.

  Hotel: Les Chambre du Voyageur sau similar

 9. Ziua 9 Antsirabe – Morondava (drum de aproximativ 8 ore)

  Vom lua micul dejun la hotel apoi ne vom îndrepta către coasta vestică a Madagascarului, la Morondava. Cazare la hotel cu demipensiune.

  Hotel: Kimony resort sau similar

 10. Ziua 10 Morondava – Bekopaka (drum de aproximativ 8 ore, cu opriri)

  Dupa micul dejun vom pleca cu un 4×4 către Bekopaka. După ce vom trece râul Tsiribihina vom lua prânzul în orășelul Belo sur Tsiribihina. Seara ne vom caza în Bekopaka, cazare cu demipensiune pentru 3 nopți.

  Hotel: Olympe du Bemaraha sau similar

 11. Ziua 11 Bekopaka: Cheile Manambolo & Micul Parc Național Tsingy

  După micul dejun de la hotel, ne vom urca într-o canoe locală pentru a descoperi cheile Manambolo cu peisajele sale frumoase și vechile morminte ale populației Vazimba, care locuia în zonă anterior. Vom explora parcul cu micile formațiuni ’’tsingy’’ de Bemaraha– stânci ascuțite care alcătuiesc un platou de calcar – , vom admira frumusețea acestei rezervații, peșterile și ne vom plimba prin labirintul format cu vedere panoramică asupra crenelurilor de calcar. În timpul după amiezii ne vom întoarce la hotel.

 12. Ziua 12 Bekopaka: Marele parc Tsingy

  După micul dejun de la hotel, vom cutreiera toată ziua rezervația marilor formațiuni Tsingy.

 13. Ziua 13 Bekopaka – Morondava

  După micul dejun, vom porni înapoi pe drumul spre Morondava. Pe drum ne vom opri să vizităm misterioșii baobabi- cu o înalțime de până la 30 de metri și diametrul trunchiului de 7-11 metri, pot stoca până la 120 de mii de litri de apă, copaci care creează o senzație nelumească, un peisaj de pe altă planetă. După ce admirăm apusul ne vom transfera la hotel. Cazare cu demipensiune.

  Hotel: Kimony resort sau similar

 14. Ziua 14 Morondava – Antananarivo (Zboruri în fiecare Marți, Joi și Sâmbătă)

  După micul dejun de la hotel ne vom transfera către aeroport pentru zborul de retur la Antananarivo apoi transfer la hotel. Cazare cu demipensiune.

  Hotel: Relais des plateaux sau similar.

 15. Ziua 15 Plecare din Antananarivo

  Astăzi ne vom transfera la aeroport pentru drumul înapoi spre casă. În funcție de ora plecării putem face un scurt tur de oraș și o mică sesiune de shopping înainte de plecare.

Cazari

Antananarivo – Hotel Bois Vert sau similar

Tulear – Hotel Caliente Beach sau similar

Ranohira – Hotel Isalo Ranch sau similar

Andringitra – Hotel Camp Catta sau similar

Fianarantsoa –  Hotel La Riziere sau similar

Antsirabe – Hotel Les Chambre du Voyageur sau similar

Morondava – Hotel Kimony resort sau similar

Bekopaka – Hotel Olympe du Bemaraha sau similar

Antananarivo – Hotel Relais des plateaux sau similar