fbpx
Bükk12
Bükk1
Dealurile din Ungaria
Bükk6
Bükk13
Bükk10
Bükk11
Bükk17
Bükk18

Cutreierând dealurile din Ungaria

de la
657,00 

Ați auzit vreodată de dealurile din Ungaria? Credeați că în această țară veți găsi doar câmpii întinse și peisaje plictisitoare? Aflați că în nord-estul țării găsiți dealuri și mici munți, locuri ideale pentru drumeții și plimbări cu bicicleta. Acest program inedit de 6 zile, desfășurat în inima Parcului Național Bukk, vă oferă posibilitatea de a vă petrece momente relaxante, departe de aglomerația orașelor, într-un cadru natural de poveste.  Veți merge cu bicicleta, veți face drumeții pe dealurile din Ungaria și veți gusta din mâncărurile preparate din ingrediente locale. Iar fiindcă vorbim de Ungaria, preparatele vor fi absolut delicioase!Vă veți relaxa la spa și veți face și o vizită la Eger, orașul vinurilor și al apelor termale.

 • Recenzii 0 Reviews
  0/5
 • Tipul vacanței Tipul activității
  Cycling, Hiking, Trekking
 • Nivelul activității Ușor
  2/8
 • Mărime grup Grup mic
  6-16 persoane
Totul despre Cutreierând dealurile din Ungaria.

Credeați că în Ungaria veți găsi doar câmpii întinse și peisaje plictisitoare? Aflați că în nord-estul țării găsiți dealuri și mici munți, locuri ideale pentru drumeții și plimbări cu bicicleta. Acest program inedit de 6 zile, desfășurat în inima Parcului Național Bukk, vă oferă posibilitatea de a vă petrece momente relaxante, departe de aglomerația orașelor, într-un cadru natural de poveste.  Veți merge cu bicicleta, veți face drumeții și veți gusta din mâncărurile preparate din ingrediente locale, absolut delicioase, așa cum ne obișnuiesc ungurii. Vă veți relaxa la spa și veți face și o vizită la Eger, orașul vinurilor și al apelor termale.

Ce este inclus și ce nu este inclus în tarif
Ce este inclus în acest tarif?Items that are included in the cost of tour price.
 • 5 nopți de cazare la hotel Nomad în Noszvaj, cu mic dejun inclus.
 • Tour leader local
 • Intrările la castelul Eger și Bogacs Spa
 • Taxa locală
 • Hărți și broșuri cu informații despre zonă
Ce nu este inclus în acest tarif?Items that are not included in the cost of tour price.
 • Închirierea bicicletei (75 EURO/ persoană)
 • Asigurarea de călătorie și de sănătate
 • Cască, pelerină și alte haine.
 1. Ziua 1 Sosirea în Noszvaj

  Odată ajunși aici vă veți întâlni cu un ghid local și vă veți familiariza cu bicicletele. Dacă doriți, puteți lua cina împreună (opțional).

  Cazare la hotel.

 2. Ziua 2 Drumeție 15 kilometri

  După micul dejun, porniți în drumeție spre Szomolya ”Pietrele de stup”, zonă declarată arie protejată din noiembrie 2014. Aici puteți vizita și muzeul, amenajat în ”apartamente” rupestre. După amiaza vă veți întoarce la hotel.

  Cazare la hotel.

 3. Ziua 3 Tur pe biciclete spre Eger. 25 kilometri

  După micul dejun, veți porni spre Eger, orașul vinurilor și al apei termale, cu o istorie bogată. După un tur scurt al orașului, aveți timp liber pentru a explora zona sau castelul medieval. După amiaza vă veți întoarce spre Noszvaj.

  Cazare la hotel.

 4. Ziua 4 Tur pe biciclete la Bogacs Spa. 30 kilometri

  După micul dejun, veți pedala spre Bogacs, situat la 15 kilometri de Noszvaj. Apele termale din Bogacs sunt excelente pentru cei cu probleme reumatice, articulare, boli ale mușchilor scheletici și pentru cei care se recuperează după fracturi. De asemenea, apele termale de aici sunt excelente în tratamentul afecțiunilor ginecologice, ale prostatei, ale vezicii biliare, ale ficatului și la problemele legate de gastrită, precum și la bronșită. Lângă apele termale, puteți găsi și un parc acvatic cu tobogane și rampe, precum și piscine exterioare. După spa, vă veți întoarce la Noszvaj.

  Cazare la hotel.

 5. Ziua 5 Drumeție la Felsotarkany. 20 kilometri

  După micul dejun veți pleca într-o drumeție la Felsotarkany, unde veți avea parte de o priveliște superbă asupra întregii zone înalte din Ungaria. După amiază vă veți întoarce la hotel.

  Cazare la hotel.

 6. Ziua 6 Plecarea

  După micul dejun vă veți întoarce spre casă.

Bükk18
Bükk16
Bükk13
Bükk12
Bükk9
Cazarea

5 nopți de cazare la hotel Nomad în Noszvaj, cu mic dejun inclus.

Nu, turiștii se vor deplasa în Ungaria pe cont propriu. La cerere, putem asigura și transportul, contra cost.

Overall Rating
0/5

Lasăți-ne un mesaj