fbpx
Cu bicicleta in Irlanda

Cu bicicleta prin vestul Irlandei

de la
1.958,00 

Experimentați o săptămână de pedalat prin pitoreasca parte vestică a Irlandei, într-o frumoasă aventură cu bicicleta prin vestul Irlandei. În Connemara, Mayo și Sligo găsim unele din cele mai spectaculoase plaje din Irlanda, stânci abrupte ce se ridică din ocean, lacuri superbe și munți maiestuoși. Veți descoperi cultura irlandeză și stilul de viață autentic pe măsură ce treceți prin micile porturi, veți vizita fermele de ovine și vă bucurați de muzica tradițională irlandeză în numeroasele pub-uri pline de viață. Pregătiți-vă să vă răsfățați papilele gustative cu preparate din bucătăria locală, somon sălbatic proaspăt, tocană tradițională irlandeză și potoliți-vă setea cu bere locală cum numai aici putem găsi.

 • Recenzii 0 Reviews
  0/5
 • Tipul vacanței Tipul activității
   Cycling
  • Nivelul activității Relax
   1/8
  • Mărime grup Grup mic
   2-7 persoane
  Totul despre Cu bicicleta prin vestul Irlandei.

  Experimentați o săptămână de pedalat prin pitoreasca parte vestică a Irlandei, într-o frumoasă aventură cu bicicleta prin vestul Irlandei. În Connemara, Mayo și Sligo găsim unele din cele mai spectaculoase plaje din Irlanda, stânci abrupte ce se ridică din ocean, lacuri superbe și munți maiestuoși. Veți descoperi cultura irlandeză și stilul de viață autentic pe măsură ce treceți prin micile porturi, veți vizita fermele de ovine și vă bucurați de muzica tradițională irlandeză în numeroasele pub-uri pline de viață. Pregătiți-vă să vă răsfățați papilele gustative cu preparate din bucătăria locală, somon sălbatic proaspăt, tocană tradițională irlandeză și potoliți-vă setea cu bere locală cum numai aici putem găsi.

  Tura este potrivită pentru cicliștii amatori, grupuri, familii.
  Date: 1 – 8 iulie 2018.

  Mărime grup: 7 persoane.

  Ce este inclus și ce nu este inclus în tarif
  Ce este inclus în acest tarif?Items that are included in the cost of tour price.
  • 7 nopți de cazare cu mic dejun inclus.
  • Ghid local
  • Trei mese pe zi (mic dejun, prânz, cină)
  • Transport pe toată durata șederii
  • Asistență tehnică
  • Transferul bagajelor și a bicicletei în fiecare zi.
  Ce nu este inclus în acest tarif?Items that are not included in the cost of tour price.
  • Zborul către Irlanda și înapoi.
  • Activități extra, cum ar fi cursul de gătit și degustarea de whisky.
  • Transfer de la  / către aeroport.
  • Închirierea bicicletelor (sunt disponibile atât biciclete electrice cât și hibride)
  1. Ziua 1 Westport

   Ajungeți în frumosul oraș Westport, unde ghidul dumneavoastră vă va prelua din stația de autobuz sau de tren și vă va duce la cazare. În această seară vă veți bucura de o cină delicioasă într-un restaurant local și veți încheia ziua cu muzică live la un pub tradițional irlandez. Westport a fost votat în mai multe rânduri ca fiind cel mai bun loc pentru a trăi în Irlanda și este cunoscut pentru pub-urile sale și pentru oamenii ospitalieri.

  2. Ziua 2 Westport – Louisbourgh – 45 km

   După un mic dejun delicios, porniți pe bicicletă într-o plimbare pitorească de-a lungul coastei, pe lângă muntele sacru al Irlandei, Croagh Patrick, unde vă veți opri și veți afla povești despre Sfântul Patrick și despre Marea Foamete Irlandeză. Continuând tura prin spectaculosul golf Clew și ale sale 365 de insulițe, veți vedea fermele de somoni și plajele cu ale lor uimitoare faleze abrupte. Veți trece printr-un sat idilic numit Louisbourgh, înainte de a merge spre interiorul insulei spre o zonă cu terenuri agricole. Finalizați tura la ferma Glenkeen unde veți vedea câinii ciobănești în acțiune și dacă vreți, puteți lua în brațe mielușeii. Veți savura un prânz tradițional la restaurantul fermei, gătit numai cu produse și ingrediente locale și veți avea timp să vă bucurați de atmosfera calmă a peisajului rural. Bicicletele vor fi transferate înapoi la Westport și vă veți bucura de o după amiază de vizitare a obiectivelor turistice din zonă. După un drum prin văi veți ajunge la faimoasa cascadă Aasleagh Falls – Mayo. Ajunși înapoi în Westport, vor exista câteva opțiuni de activități culturale și sportive înainte de cină.

  3. Ziua 3 Westport – insula Achill

   După micul dejun veți pedala pe Great Western Greenway, cel mai lung traseu de drumeție și ciclism din Irlanda. Acest traseu, renumit în întreaga lume, este lipsit de traficul auto și urmează calea ferată Westport – Achill, închisă în 1937. Veți trece prin satele Newport și Mulranny unde vă veți opri pentru a învăța lucruri noi despre istoria, cultura și tradițiile locale. Trecând prin văi, veți vedea unele din cele mai spectaculoase peisaje din Irlanda, cu munți ce coboară direct în Oceanul Atlantic. Prânzul va fi sub forma unui picnic și veți gusta din specialitățile locale. Insula Achill este cea mai mare insulă din Irlanda și reprezintă un paradis pentru amatorii de mișcare în aer liber. Cazarea va fi  la poalele muntelui Slievemor, de unde puteți admira priveliștea superbă spre ocean și spre insula Clare.

  4. Ziua 4 Insula Achill – 45 km

   Trezirea pe o insulă a unei alte insule este ceva cu totul special. După un mic dejun consistent luați bicicleta și explorați insula. Vor fi multe opriri pentru a afla lucruri noi despre istoria și cultura locală dar și pentru a învăța tainele meșteșugurilor. Veți face un tur în fabrica de sare de mare Achill, veți vizita Deserted Village (Satul Părăsit) și veți lua prânzul pe frumoasa plajă Keem. Vă veți sui apoi în autobuz și veți merge la Parcul Național Ballycroy, pentru a face o plimbare ghidată în care veți afla lucruri interesante despre sălbăticia zonei. Înapoi în autobuz, veți ajunge la Podul Muzical și veți continua de-a lungul muntelui Nephin și a lacului cu același nume și veți ajunge în capitala irlandeză a somonului, orașul Ballina.

  5. Ziua 5 Ballina – Downpatrick Head – 45 km

   Răsfățați-vă papilele gustative cu deliciosul mic dejun al lui Marjorie și porniți tura de-a lungul râului Moy, admirând salturile somonilor. Faceți un scurt popas la castelul Belleek pentru un tur al temnițelor și al clădirii și pedalați pe Greenway prin pădurea Belleek, vizitând mănăstirile Moy, Rosseark Friary și Moyne Abbey. Ajungeți în Kilalla, un orășel istoric de pescari, unde veți avea timp să vizitați un turn spectaculos și veți afla istoria generalului Humbert. Continuați tura pe Wild Atlantic Way, trecând pe plajele cu nisip auriu din Lacken, unde veți și lua un prânz delicios cu pâine integrală proaspătă cu somon afumat pe insulă. După prânz veți continua spre Dun Briste unde veți vedea faimoasa stâncă a capului Downpatrick. Înainte de a fi transferați înapoi în Ballina, veți intra la Cabana lui Mary pentru a gusta din biscuiții ei de casă. Seara, dacă doriți, puteți participa la o sesiune de degustare de whisky sau puteți afla tainele bucătăriei irlandeze la o lecție de gătit.

  6. Ziua 6 Turul lacurilor – 45 km

   Pentru micul dejun din această zi încercați omleta cu somon afumat sau plăcințelele irlandeze cu cartofi. În ziua a 6-a veți merge spre Lough Conn, unde se află trei lacuri deosebit de limpezi, faimoase pentru populațiile de păstrăv și somon. Vă opriți la The Foxford Woollen Mills, unde veți face un tur în care veți descoperi tainele producției lânii și povestea din spatele acesteia. Tot aici veți lua și prânzul și veți avea ocazia să gustați din delicatesele locale, cum ar fi salatele proaspete și gustările de casă. Înapoi pe biciclete, veți pedala pe drum, de-a lungul munților Ox și veți încheia ziua în Ballina.

  7. Ziua 7 De la țară la plajă – 35 km

   După micul dejun veți pedala prin comitatul Sligo. Urmând drumuri liniștite de țară, treceți printr-un sat cu specific agricol pentru o pauză de hidratare. Veți continua pe drumuri secundare, prin câmpuri agricole până veți ajunge la coasta de vest, trecând printr-un mic sat aflat lângă țărm, numit Enniscrone. Aici, veți admira superba plajă de 3 kilometri, plină de nisip auriu. Tot aici veți lua prânzul, în timp ce veți urmări surferii tăind vitejește valurile. Vor urma apoi 7 kilometri de pedalat de-a lungul coastei până la cazare. Pentru sfârșitul zilei, fiți pregătiți pentru o seară de neuitat cu localnicii, la o cină tradițional irlandeză iar la final bucurați-vă de câteva ore de dans și muzică locală.

  8. Ziua 8 Ballina – Aeroport

   După micul dejun veți fi transferați către aeroport, de unde veți pleca spre casă.