fbpx

Cheile Bicazului și Piatra Neamț pe bicicletă

de la
115,00 

Pentru zilele de 21,22 si 23 mai 2018 vă propunem o tură cu bicicleta în Cheile Bicazului din Munții Hășmaș din Carpații Orientali dar și la Lacul Roșu, barajul Izvorul Muntelui și orașul Piatra Neamț.

 • Recenzii 0 Reviews
  0/5
 • Tipul vacanței Tipul activității
  Cycling
 • Nivelul activității Energic
  4/8
 • Mărime grup Grup mic
  4-8
Totul despre Cheile Bicazului și Piatra Neamț pe bicicletă.

Pentru zilele de 21,22 si 23 mai 2018 vă propunem o tură cu bicicleta în zona Munților Hășmaș din Carpații Orientali, în timpul căreia vom vizita Lacul Roșu, Cheile Bicazului, barajul Izvorul Muntelui și orașul Piatra Neamț.

Ce este inclus și ce nu este inclus în tarif
Ce este inclus în acest tarif?Items that are included in the cost of tour price.

Cazare pentru 2 nopți în cameră dublă, micul dejun, trenul dus-întors, telegondola, însoțitorul de grup.

Ce nu este inclus în acest tarif?Items that are not included in the cost of tour price.

Micul dejun din Gheorgheni, alte mese, intrarea la diferite obiective turistice, suveniruri etc.

 1. Ziua 1 Gheorgheni - Bicaz

  Plecăm cu trenul R4501 de la Brașov la Gheorgheni care pleacă din Brașov la 03:58 dimineața și ajunge în Gheorgheni la 09:23. Dacă nu sunteți așa matinali puteți lua trenul IR366 care pleacă la 06:40 din Brașov și ajunge la 09:02 în Gheorgheni dar costă mai mult.
  Luăm micul dejun la un restaurant din Gheorgheni și începem tura într-o urcare de aproximativ 16 kilometri ce ne va duce la 1256 metri altitudine, prin Pasul Pângărați (Pasul Bicaz). Vom începe coborârea spre Lacul Roșu, unde vom face o pauză de alimentare, vom admira peisajul și vom face fotografii după care pornim mai departe și trecem prin spectaculoasele Chei ale Bicazului, cele mai cunoscute din România. Vom admira stâncile înalte și defileul format în timp de râul Bicaz și ne vom caza la o pensiune dintr-o localitate de dincolo de chei. Tura are aproximativ 50 de kilometri.

 2. Ziua 2 Bicaz - Piatra Neamț

  După micul dejun începem tura într-o ușoară coborâre și, odată ajunși în localitatea Bicaz, urcăm un pic spre barajul Izvorul Muntelui, cel mai mare lac interior din România. Ne întoarcem spre Bicaz și pedalăm mai departe sat după sat până ajungem în Piatra Neamț, unde ne cazăm la o unitate de 3*. Dacă ajungem în timp util, vom avea ocazia să urcăm cu frumoasa telegondolă până în vârful Cozia, putem vizita Curtea Domnească, unde se află două din ctitoriile lui Ștefan cel Mare sau Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni, unde sunt expuse vestigiile celei mai vechi civilizații din Europa. Tura are aproximativ 55 de kilometri.

 3. Ziua 3 Întoarcerea spre Brașov

  După micul dejun mergem spre gara Piatra Neamț unde luăm trenul de întoarcere de la 09:10. Ajungem în Ploiești Sud la 14:48 și avem 45 de minute să facem 3 km până în gara Ploiești Vest de unde luăm trenul spre Brașov. Ajungem în Brașov la 18:10.

Ziua 1: Pensiune 2*

Ziua 2: Pensiune 3*

The tour package inclusions and exclusions at a glance.

Cazare pentru 2 nopți în cameră dublă, micul dejun, trenul dus-întors, telegondola, însoțitorul de grup.

Micul dejun din Gheorgheni, alte mese, intrarea la diferite obiective turistice, suveniruri etc.