fbpx

Cu bicicleta de la Passau la Viena

de la
798,00 
V-ar plăcea să mergeți cu bicicleta de la Passau la Viena, pe malul Dunării? Acum aveți ocazia.

Traseul Passau – Viena pe malul fluviului Dunărea, unul dintre cele mai îndrăgite trasee pentru turism activ, este împărțit în etape /zile astfel încât timpul rezervat pentru vizitarea diferitelor obiective turistice, distracție, agrement, relaxare și pauze este ușor realizabil.

Printre atracțiile turistice ale acestui traseu sunt spectacolul natural “Schlögener Schlinge”, Linz – capitala culturală europeană în anul 2009, UNESCO – Heritage Wachau, pitorescu orășel medieval și ruinele cetății Duernstein, celebra mănăstire benedictină Melk (1098), metropola dunăreană Viena, numeroase alte priveliști și obiective turistice de neuitat.

 

 • Recenzii 0 Reviews
  0/5
 • Tipul vacanței Tipul activității
  Active-breaks, Cycling
 • Nivelul activității Relax
  1/8
Totul despre Cu bicicleta de la Passau la Viena.

Perioadele: 01.05.2022 – 01.0.2022 și 01.09.2022 – 09.10.2022

În cameră dublă în pensiuni și hoteluri 3* și 4* : 798,- €

Supliment demipensiune/sejur (fără cină în Viena): 198,- €

Supliment cazare în cameră single /sejur: 268,- €

Zi sosire: Zilnic

Perioada: 01.07.2022 – 01.09.2022

În cameră dublă în pensiuni și hoteluri 3* și 4* : 809,- €

Supliment demipensiune /sejur (fără cină în Viena): 198,- €

Supliment cazare în cameră single /sejur: 268,- €

Zi sosire: Zilnic

Taxe locale: (1-3 euro / zi / persoană) se achită direct la unitățile de cazare.

Reduceri copii:

0-5,9 ani: 100%, 6-14,9 ani: 30%
Parcarea (în cazul sosirii cu automobil) este posibilă în parcare publică în Viena sau în Passau (începând cu 25,- €/săptămână în parcări Park & Ride sau parcări private)

Închiriere de biciclete, tarif săptămânal:

Bicicletă cu 21 viteze KTM trekking: de la 149,- € / bicicletă / sejur

Bicicletă electrică: de la 279,- €

Ce este inclus și ce nu este inclus în tarif
Ce este inclus în acest tarif?Items that are included in the cost of tour price.
 • 7 x cazare cu mic dejun în hoteluri sau pensiuni de 3* si 4*
 • Transferul bagajului pe traseul din hotel din Passau până în hotel în Viena (max. 2 bagaje/pers., alte bagaje la tarif de 5,- €/bucata, de achitat on-spot) )
 • Intrare la mănăstirea St. Florian (valabil în perioada 01.05.-30.09.)
 • Transfer cu bacul incl. bicicleta între Enns și Mauthausen
 • Călătorie cu trenul Tulln până la Viena, incl. bicicleta
 • Călătorie cu trenul de la Viena la Passau (Transferul bicicletei personale nu este inclus)
 • Material informativ (harta cu descrierea traseului, geantă mică )
 • Hotline la dispoziție între 09:00-18:00
 • SAVE THE PLANET – Un copac plantat în numele dvs. în pădurile regiunii Salzkammergut pentru fiecare rezervare.
 1. Ziua 1 Sosire în Passau (cu automobil propriu sau cu tren)

  Vizitarea orașului Passau, numit și ”orasul celor trei fluvii” cu un pitoresc centru istoric, cu minunate clădiri gotice și baroce.

  Cazare în Passau. Primirea documentației de călătorie și în cazul în care ați închiriat și biciclete le veți primi și pe acestea în hotel.

 2. Ziua 2 Passau – Schlögen: circa 40 km

  După micul dejun, călătorie pe cursul superior al Dunării, unele din atracțiile turistice sunt: mănăstirea Engelszell, Schlögener Schlinge – un impresionant fenomen natural, declarat în anul 2008 “Monument al Naturii”. Cazare în Schlögen.

 3. Ziua 3 Schlögen – Linz: circa 56 km

  Mic dejun în unitatea de cazare. Călătoria de astăzi se desfășoară într-un peisaj diversificat, pe lângă lacul Kaiserau la Aschach, orășel cu frumoase clădiri în stil gotic, renascentist și baroc.

  Părăsind cursul superior al Dunării, continuând prin podișul  Eferding până în orașul Linz, port la Dunăre și capitala regiunii Austria Superioară, capitala culturală europeană în 2009. Cazare în Linz.

 4. Ziua 4 Linz – Perg: circa 47 km

  După micul dejun, vizitare pe cont propriu a orașului Linz, apoi călătoria se continuă la mănăstirea St. Florian (intrare și vizitare incluse în tarif). Continuarea turului prin regiunea Strudengau. Obiectiv turistic deosebit pe acest traseu este orășelul istoric Enns, cel mai vechi oraș din Austria.

  Traversarea Dunării cu bacul la Mauthausen (posibilitate de vizitare a fostului lagăr de concentrare și a carierei de granit învecinată), călătorie la Perg. Cazare în Perg.

 5. Ziua 5 Perg – Maria Taferl/Marbach: circa 55 km

  După micul dejun, călătorie prin impresionantul peisaj din regiunile Struden și Nibelungengaus , trecând pe la castelul Dornach și pe lângă castelul Grein (cel mai vechi castel locuit din Austria). Posibilități facultative de vizitare. Mai departe pe lângă “Peretele negru”, o formațiune de granit cu forme bizare până la Maria Taferl. Cazare în Maria Taferl sau în regiune.

 6. Ziua 6 Maria Taferl – Krems: circa 54 km

  Malurile Dunării sunt înfrumusețate de celebrele vii ale regiunii Wachau dar și de impunătoarele construcții istorice cu mare valoare culturală, de exemplu celebra mănăstire Melk. Vă recomandăm să vă faceți timp vizitării acestei impunătoare construcții baroce și grădinilor sale. Pe acest traseu veți întâlni orașe istorice pitorești precum Spitz, Weißenkirchen, Dürnstein, un orășel vechi legat de istoria regelui Richard “Inimă de leu” dar și de Matei Corvin, precum și ruinele fortăreței medievale. Călătorie în pitorescul orășel Krems.  Cazare în Krems.

  Sfat: Vă recomandăm o pauză la unul din restaurantele tradiționale rustice, cu vinuri și “schnapps” din regiune dar și specialități de pește, aflate pe traseu.

 7. Ziua 7 Krems – Tulln: circa 52 km. Calatorie cu trenul la Viena

  După micul dejun porniți pe un traseu ușor ascendent dar cu un frumos peisaj până la Tulln. Din Tulln veți călători confortabil cu trenul până la Viena, în timp ce bagajele vă vor fi aduse de la Krems până la unitatea de cazare vieneză. Odată ajunși în Viena vă așteaptă o bogăție de obiective turistice care așteaptă să fie vizitate dar și posibilități de agrement, shopping, petrecere a timpului liber.

  Cazare în Viena.

 8. Ziua 8 Întoarcerea în România

  În încheiere, întoarcere acasă sau călătorie cu trenul la Passau pentru preluarea automobilului sau prelungirea sejurului în Viena, respectiv în altă regiune austriacă (Burgenland, Niederösterreich, etc.).

Cazarea
 • 7 x cazare cu mic dejun in hoteluri sau pensiuni de 3* si 4*
Date de plecare Statusul turei Tarif  
01/09/2022 - 09/10/2022
Disponibil
798,00 
01/07/2022 - 01/09/2022
Disponibil
809,00