fbpx

Aventură în Vietnam şi ascensiunea Vârfului Fansipan

de la
925,00 

Acest circuit în Vietnam ne poartă paşii prin minunile din nordul ţării. În zece zile vom călători prin munţi şi văile care  înconjoară Sapa, vom întâlni minorităţile etnice locale, vom vedea peisajele uluitoare  Ha Giang pentru a ajunge la cascada Ban Gioc, cascadă aflată la graniţa dintre China şi Vietnam.

Data de plecare: 6 septembrie 2019

Tarif valabil pentru grup de 10 persoane.

 

 

 

 

 

 • Recenzii 0 Reviews
  0/5
 • Tipul vacanței Tipul activității
   Circuite culturale, Trekking
  • Nivelul activității Moderat
   3/8
  • Mărime grup Grup mic
   6-12 persoane
  Totul despre Aventură în Vietnam şi ascensiunea Vârfului Fansipan.

  Acest circuit în Vietnam ne poartă paşii prin minunile din nordul ţării. În zece zile vom călători prin munţi şi văile care  înconjoară Sapa, vom întâlni minorităţile etnice locale, vom vedea peisajele uluitoare  Ha Giang pentru a ajunge la cascada Ban Gioc, cascadă aflată la graniţa dintre China şi Vietnam.

   

  Ce este inclus și ce nu este inclus în tarif
  Ce este inclus în acest tarif?Items that are included in the cost of tour price.
  • transfer aeroport-hotel-aeroport
  • transport cu microbuz pe tot parcursul circuitului
  • cazare conform programului turistic, la hotel/pensiune
  • ghid local vorbitor de limba engleză
  • mese conform programului turistic
  • taxe de vizitare a obiectivelor turistice şi taxele guvernamentale
  • două sticle de apă minerală/persoană/zi
  • taxa de viză (25 usd/persoană)
  • ghid român
  Ce nu este inclus în acest tarif?Items that are not included in the cost of tour price.
  • bilete de avion spre/dinspre Vietnam (tarif informativ pentru zbor București-Hanoi-București: 584 euro/persoană, valabil în 26.11.2018)
  • asigurare medicală/storno
  • servicii nemenţionate la „Servicii incluse”
  • Bacșișuri (aprox. 50 euro/persoană)
  1. Ziua 1 Sosire în Hanoi

   Sosire pe aeroportul internațional din Hanoi unde ne întâlnim cu ghidul și șoferul care ne vor prelua de la aeroport și cu care vom face transferul către centrul orașului pentru check-in. Avem timp liber pentru a explora acest oraș plin de viață.

   Cazare în Hanoi.

  2. Ziua 2 Turul orașului Hanoi-Tren de noapte spre Sapa

   Luăm micul dejun la hotel, apoi ne vom îndrepta către Muzeul de Etnologie, o zonă foarte mare cu 2 expoziții – în interior și exterior – unde vom explora cele 54 de minorități etnice din Vietnam. Vizităm Templul Literaturii – prima universitate din Vietnam construită în anul 1070 – grădinile și arhitectura foarte bine conservată oferă un salt relaxant în trecutul Vietnamului.

   Luăm prânzul la restaurantul KOTO. Acesta nu este doar un restaurant clasic ci și un centru de formare a ospitalității din Hanoi, oferind tinerilor aflați în situații de risc sau dezavantajoase, ocazia de a învăța și de a prospera în viață. Vom aduce o mare contribuție comunității locale luând masa în acest loc.

   În cursul după amiezii ne vom bucura de un tur cu ricșa prin vechiul cartier din Hanoi, un loc de unde localnicii cumpăra orice de la tăieței la statuete Buddha. În trecut, cele 36 de străzi ale cartierului au fost numite după produsele vândute din magazinele lor iar astăzi, vânzătorii de pe străzile Tin și Bamboo încă vând aceleași produse.

   După acest tur, vom fi transferați la gară pentru a lua trenul către Sapa.

   Cazare în tren (cușetă privată pentru 4 persoane).

   Mese incluse: Mic dejun, prânz.

  3. Ziua 3 Ascensiunea Vârfului Fansipan (Sapa-2800 m altitudine)

   În această zi vom urca din Sapa la 2800 m altitudine, mai întâi cu jeepul la cascada de argint apoi la trecătoarea Tram Ton. De la cea mai înaltă trecătoare din Vietnam vom începe obositorul urcuș către vârf, opt ore prin pădure, trecem de multe râuri și păduri de bambus , apoi vom ajunge în vârf, montăm corturile şi pregătim cina. În această noapte turiștii, ghidul și porterii vor sta alături, în jurul focului și se vor bucura de o experiență unică în viață.

   Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină

  4. Ziua 4 Ascensiune Fansipan (2800m-Vârful Fansipan-Sapa)

   Începem ziua cu un urcuş greu, care ne va duce la vârf. Ajunşi pe vârf ne vom bucura de priveliște, vom face câteva poze și vom lua prânzul, apoi vom coborî pe același drum sau vom urma alt drum pentru a ajunge la baza muntelui. Vom lua jeepul înapoi către Sapa unde ne vom caza la hotel.

   Mese incluse: mic dejun și prânz.

  5. Ziua 5 Turul orașului Sapa - tren de noapte spre Hanoi

   În cursul dimineții vom face de o plimbare ușoară prin satele etnice. După prânzul-picnic, ne întorcem în Sapa cu jeepul, avem timp liber pentru cumpărături și apoi vom lua trenul de noapte înapoi spre Hanoi.

   Cazare în tren (cușetă privată pentru 4 persoane)

   Mese incluse: mic dejun şi prânz

  6. Ziua 6 Hanoi - Golful Ha Long

   În jurul orei 8 veți fi preluați de la hotel de către ghid și vă veți îndrepta spre golful Ha Long (170 km). Pe drum veți face un mic popas la un atelier de ceramică și broderie din Hai Duong. Odată ajunși în golf, veți urca la bordul unei ambarcațiuni și veți naviga printr-o multitudine de insulițe formate din stânci de calcar, împânzite de grote și peșteri. Puteți petrece timpul înotând, vă puteți plimba cu caiacul sau vă puteți relaxa la bordul vasului, admirând soarele cum apune printre stânci. Seara, veți lua cina în restaurantul vasului.

   Cazare pe vas.

   Mese incluse: mic dejun la hotel, prânz şi cină pe vas.

  7. Ziua 7 Golful Ha Long - Lang Son

   În a șaptea zi veți pleca din golful Ha Long după o plimbare de 3 ore prin zone mai puțin vizitate de turiști. Veți merge apoi spre provincia Lang Son iar pe drum veți avea ocazia să vedeți superbul peisaj rural și viața de zi cu zi a localnicilor. Odată ajunși în Lang Son, veți vizita două comunități etnice și veți afla lucruri interesante despre cultura și tradițiile lor – comunitățile Tay și Nung.

   Cazare la hotel în Lang Son.

   Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină

  8. Ziua 8 Lang Son - Cascada Ban Gioc

   După micul dejun, veți merge cu mașina la cascada Ban Gioc pentru a vedea fascinanta cădere de apă de 30 de metri. Cascada se află pe râul Xuan Quy și reprezintă frontiera naturală dintre Vietnam și China. Ea este formată natural din trei cascade mai mici iar zgomotul făcut de căderea apei se poate auzi de la mare distanță. După ce vă veți relaxa lângă apă veți vizita peștera Nguom Ngao sau Peștera Tigrilor și veți merge spre Quang Uyen pentru a vă cazare.

   Cazare la casă de oaspeți în Quang Uyen.

   Mese incluse: mic dejun, prânz, cină.

  9. Ziua 9 Quang Uyen - Lacul Ba Be

   După ce vă veți lua la revedere de la gazde veți porni la drum și veți traversa pasul Ma Phuc. În juru prânzului veți ajunge la lacul Ba Be și veți avea ziua la dispoziție pentru a vă plimba în voie și pentru a explora împrejurimile. Pădurea tropicală și stâncile semețe vor reprezenta cu siguranță subiecte interesante pentru fotografiile dumneavoastră.

   Cazare la casă de oaspeți.

   Mese incluse: Mic dejun, prânz, cină.

  10. Ziua 10 Lacul Ba Be - Hanoi

   După micul dejun, vă veți urca la bordul unei ambarcațiuni pentru a face un tur pe întinderile de apă. Veți vedea lacul Ba Be, peștera Puong, cascada Dau Dang și satul Cam Ha. După o dimineață plină de aventură, vă veți întoarce la Hanoi pentru zborul spre casă.

   Mese incluse: Mic dejun, Prânz

  Unde ne vom caza?

  Hanoi – Church Boutique Hotel sau similar, cameră superioară

  Cao Bang – casă tradițională locală

  Ba Be – casa de oaspeți Linh, cameră privată

  Golful Halong – Calypso Cruise sau similar, cabină superioară

  Sapa – o noapte de cazare la o casă foarte rustică, pe munte, în drum spre Fansipan și o noapte de cazare la hotel în Sapa