Circuit panoramic în Armenia

from
581,00 

Dacă vă doriți o vacanță inedită într-o destinație mai puțin cunoscută, vă invităm într-un circuit în Armenia. Veți descoperi astfel toate regiunile acestei țări, caracterizate de tradiții și obiceiuri locale specifice. De la cascade și canioane până la mănăstiri străvechi, totul în 8 zile de poveste.

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
  Active-breaks, Circuit ghidat, Circuite culturale, Discovery, Istorie
 • Activity Level Relax
  1/8
 • Group Size Medium Group
  7-10
All about the Circuit panoramic în Armenia.

Dacă vă doriți o vacanță inedită într-o destinație mai puțin cunoscută, vă invităm într-un circuit în Armenia. Veți descoperi astfel toate regiunile acestei țări, caracterizate de tradiții și obiceiuri locale specifice. De la cascade și canioane până la mănăstiri străvechi, totul în 8 zile de poveste.

The tour package inclusions and exclusions at a glance
What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.

Loc în cameră dublă

Cazare la hoteluri de 3* B&B

Prânz în Sevan

Transfer aeroport – hotel – aeroport

Serviciile ghidului

Transport și excursii conform programului

Bilete de intrare la muzeu

What is not included in this tour?Items that are not included in the cost of tour price.

Biletele de avion

 1. Ziua 1 Sosire - Transfer în Tsaghkadzor

  Sosire în Erevan. Transfer la hotel în Tsaghkadzor. Vizităm mănăstirea Kecharis din Tsaghkadzor. Complexul monahal, construit în secolele XI-XIII, are în componență 4 biserici și 2 capele, dintre care una a servit drept cavou pentru Grigor Magistros Phlavuni, fondator al mănăstirii, lingvist, cărturar și prinț armean. Cazare în Tsaghkadzor.

 2. Ziua 2 Tsaghkadzor - Sevan - Dilijan - Yenokavan - Apaga

  Mic dejun în Tsaghkadzor. Plecare spre Sevan. Vizită la mănăstirea Sevan, construită în anul 874. Plecare spre Dilijan, vizită la mănăstirea Haghartsin, din secolele X-XIII. Plecare spre Yenokavan. Cazare în stațiunea Apaga.

 3. Ziua 3 Apaga Resort

  Mic dejun în Apaga. Clubul de agrement ”Apaga Resort” se află lângă Parcul Național Dilijan, la 1370 metri altitudine, la 10 kilometri de orașul Ijevan. Aici ne putem bucura de pajiști, păduri și de canionul râului Khachagbyur. În apropiere se află stânci, peșteri și cascade, numai bune de explorat iar amatorii de călărie pot găsi aici 40 de cai, disponibili în toată perioada anului. Cazare în Apaga.

 4. Ziua 4 Apaga - Haghpat - Sanahin - Vanadzor

  Mic dejun în Apaga. Plecare spre mănăstirea Haghpat ce datează din secolul X. Așezământul monahal este alcătuit din biserica Sfintei Maici a Domnului, construită în anul 1025, din biserica Surb Nishan și un scriptoriu, în care lucrau odinioară meșterii caligrafi, înainte de apariția tiparului. Aici a trăit la sfârșitul secolului XVIII faimosul poet, muzician și ashik Sayat Nova. Nu departe de Haghpat se află și mănăstirea Sanahain, ctitorită în 966.  Amândouă sunt incluse în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Mănăstirea Sanahin are în componență biserica Sfânta Maicii Domnului și Surb Amenaprkich. Plecare spre Vanadzor. Cazare în Vanadzor.

 5. Ziua 5 Vanadzor - Gyumri - Erevan

  Mic dejun în Vanadzor. Plecare spre Gyumri, al doilea oraș ca mărime din Armenia, situat aproape de granița cu Turcia. Gyumri este un oraș străvechi și este cunoscut pentru istoria sa îndelungată, plină de războaie. Întoarcere spre Erevan. Cazare în Erevan.

 6. Ziua 6 Erevan

  Mic dejun. Zi liberă în Erevan.

 7. Ziua 7 Tur în Erevan

  Mic dejun. Turul de oraș în Erevan: vizită la Teatrul Național Academic de Operă și Balet, la monumentul Cascada, la Lacul Lebedelor, pe faimosul pietonal Northern Avenue, la Institutul de Manuscrise Antice – Matendaran. Cazare în Erevan.

 8. Ziua 8 Plecare

  Mic dejun în Erevan. Transfer la aeroport.