fbpx

Aurora Boreală şi Aisberguri în Groenlanda

de la
830,00 

Aurora Boreală în Groenlanda

Groenlanda este una dintre cele mai mari destinații de aventură din lume și ale cărei atracții dau o notă unică acestui tărâm pustiu, alb, înghețat. Plimbările autentice cu sania trasă de câini, magia înălțătoare a luminilor nordice (Aurora Boreală), splendoarea aisbergurilor şi a fiordurilor de gheață și fascinantele balene sunt experiențe care în nici un caz nu trebuie ratate. Spre deosebire de cealaltă excursie în Groenlanda pe care v-o propunem, acest program este mai activ,

Plecări zilnice între 1 Februarie si 15 Aprilie 2021

 • Recenzii 0 Reviews
  0/5
 • Tipul vacanței Tipul activității
  Discovery
 • Nivelul activității Ușor
  2/8
 • Mărime grup Grup mediu
  2-10
Totul despre Aurora Boreală şi Aisberguri în Groenlanda.

O experiență incredibilă în Groenlanda unde puteți vedea Aurora Boreală și aisberguri gigantice în cel mai autentic mod posibil – cu sania trasă de câini sau la plimbare cu rachetele de zăpadă. În ultima zi puteţi opta pentru plimbare in Ilulissat sau puteți alege una din excursiile opționale puse la dispoziție.

Plecări zilnice între 1 Februarie si 15 Aprilie 2021.

Ce este inclus și ce nu este inclus în tarif
Ce este inclus în acest tarif?Items that are included in the cost of tour price.
 • 3 nopți de cazare în Ilulissat
 • Mic dejun inclus dacă se stă la la hotel sau B&B
 • 1,5 ore tur ghidat al fiordurilor, cu rachetele de zăpadă, pentru a vedea Aurora Boreală
 • 3 ore excursie cu sania trasă de câini in Ilulissat inclusiv pachet la prânz

 

Ce nu este inclus în acest tarif?Items that are not included in the cost of tour price.
 • Bilet de avion din București (se poate asigura la cerere)
 • Excursii opționale
 • Asigurarea storno și medicală
 • Alte servicii nespecificate la servicii incluse

 

 1. Ziua 1 Plimbare cu rachetele de zăpadă

  Plimbare cu rachetele de zăpadă de-a lungul fiordului, pentru a vedea Aurora Boreală. La vechiul heliport ne vom echipa cu rachetele de zăpadă înainte de a porni la plimbare. Vom urca la Holms Bakke, unde oamenii din Ilulissat întâmpină soarele în fiecare an pe data de 13 ianuarie după o lungă și întunecată iarnă. În călătoria noastră sperăm să avem norocul de a vedea spectaculoasele lumini nordice dansând pe cer. Ne vom bucura de spectacolul frumosului peisaj de iarnă și de aisbergurile masive înainte de a ne intoarce în oraș.

  Cazare în Ilulissat.

 2. Ziua 2 Plimbare cu sania

  Plimbare cu sania trasă de câini în zona fiordurilor.

  Cu aproximativ 4000 de ani în urmă, primii coloniști au ajuns  în Groenlanda cu săniile trase de câini iar astăzi în jur de 4600 oameni trăiesc în Ilulissat alături de aproximativ 3500 de câini nordici. Săniile trase de câini încă sunt un mijloc de transport important în zonă.

  Conducătorul saniei vă va echipa cu haine potrivite temperaturilor iernii arctice și vă va da instrucțiuni referitoare la călătorie. Vom porni din Ilulissat și ne vom îndrepta în direcția fiordului. Vom urca un deal în direcția fiordului Sikuiuitsoq și ne vom bucura de peisajul nins și înghețat. Dacă vremea și condițiile gheții permit, vom încerca să ajungem la impresionantul ghețar Sermeq Avannerleq.

  Cazare in Ilulissat.

 3. Ziua 3 Plimbare în Ilulissat

  Zi de plimbare in Ilulissat sau pentru excursii opționale. Cazare în Ilulissat.

  Excursii opționale:

  • Sailing printre aisberguri (durată 2 ore, Tarif:95 euro)

  Plecare din Ilulissat cu barca, către Golful Disko pentru a admira aisbergurile. Acești gigantici înghețați s-au desprins din cel mai activ ghețar din emisfera nordică, Sermeq Kujalleq. Anual se desprind 35 km3 de gheață din fiordul considerat patrimoniu universal UNESCO. Dacă suntem norocoși putem vedea chiar și balene.

  • Plimbare la Sermermiut (durată 2 ore, Tarif: 48 euro)

  Astăzi este o zi mare, veți sta in fața enormului fiord Ilulissat, unde o cantitate imensă de gheață se desprinde de ghețar şi ajunge în mare. Aici ne vom opri la Sermermiut, o așezare inuită abandonată și care a fost folosită de culturile Saqqaq, Early Dorset și Thule. Ghidul vă va oferi informații despre cultura inuită și nu numai.

   

 4. Ziua 4 Ziua plecării

  Astăzi ne luăm la revedere de la Groenlanda si ne îndreptăm către aeroport.

Variante de cazare

Cazarea se poate face la pensiuni, B&b (localnici), apartamente, hotel 3*/hotel 4* cu vedere la mare, iar tariful diferă în funcţie de categoria de cazare aleasă.