fbpx
Bologna

Active break Bologna

de la 377,00 

Bologna este cunoscută pentru universitatea de aici, una dintre cele mai vechi din Europa dar şi pentru mâncare, care are reputaţia de a fi cea mai bună din Italia, de unde şi porecla La Grassa sau Grăsana. Bologna este un oraş cu o mare energie culturală, animat de festivaluri, teatru, muzică şi evenimente estivale.

Perioada: 27 februarie-1 martie 2020

Tariful este valabil în momentul redactării ofertei, putând suferi modificări în funcție de locurile disponibile din momentul rezervării ferme.

 

 

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
   Active-breaks
  • Activity Level Relax
   1/8
  1. Ziua 1 Zbor Bucuresti-Bologna

   Prezentarea în aeroportul Otopeni pentru îmbarcare pe zborul W63163 al companiei Wizz Air cu plecare la ora 12:40 şi sosire în Bologna la ora 13:55. Efectuati transferul privat de la  aeroport la hotel.  După-amiaza aveți timp liber pentru vizitarea orașului.

   Cazare la hotel 3*.

  2. Zilele 2-3 Vizite în Bologna

   Vizite individuale. Vă recomandăm: Piazza Maggiore, Piazza Nettuno unde puteţi vedea Fontana del Nettuno, Palazzo Comunale, Biserica San Giacomo Maggiore, Biserica San Domenico.

   De asemenea, puteţi vizita San Marino, al 3-lea cel mai mic stat din Europa după Vatican şi Monaco. Vă sfătuim să urcați la cele trei turnuri de apărare a cetății San Marino: Rocca Guaita, Rocca Cesta și Montale.

   Cazare la hotel 3* în Bologna.

  3. Ziua 4 Bologna-București

   După micul dejun, aveți timp pentru ultimele cumpărături înainte de plecarea spre casă.

   Transfer la aeroport pentru zborul de la ora 14:30.

  Piazza della Liberta

  San Marino

  Prima Torre-San Marino

  City break Italia

  San Marino 1

  Vizite San Marino