fbpx

Aventură, Croaziere, Expediții pe mare

Croaziere

Spre deosebire de croazierele clasice, croazierele de aventură, mai puțin cunoscute în România, ne dau posibilitatea să explorăm cele mai îndepărtate zone ale Planetei într-un mod activ.

Descoperiţi cele mai interesante locuri din lume la bordul unei nave de croazieră de lux. Vă oferim multiple posibilităţi de a explora cele 7 continente şi peste 900 de destinaţii fascinante într-o croazieră all inclusive. Fie că preferaţi Sankt Petersburg, Cape Town, Orientul Mijlociu, Antarctica sau Ţara de Foc, fiecare călătorie este unică.

Ce ne poate atrage în mod deosebit la un vas de croazieră mai mic? Intimitatea. Sentimentul de camaraderie care se creează. Bucuria de a explora zone îndepărtate în care vasele mai mari nu pot ajunge. Croazierele pe care le oferim, cu vase mici, super-luxoase, ajung în zone unde alte vase nu pot ajunge, fiind nevoite să ancoreze la mare distanță.

Navele de expediție sunt construite special pentru a vă putea purta în siguranță în cele mai îndepărtate zone din lume. Experiența la bord este unul dintre aspectele esențiale care asigură succesul unei croaziere: apartamentele spațioase cu vedere la mare, bucătăria fabuloasă, ospitalitatea echipajului.

"Călătoria este elixrul vieții" și fiecare croazieră pe care v-o oferim este un voiaj unic de descoperire.

image description
Best Seasons:Tot anul
Popular Location:Antarctica, Galapagos

Croaziere de aventură

Croaziere de aventură si expediții

  Expediție în Antarctica

  Croaziere, Zăpadă

  Îmbarcați-vă la bordul unui vas de croazieră și porniți într-o expediție în Antarctica. Astfel, timp de 19 zile, veți explora cea mai îndepărtată și misterioasă regiune din lume. Veți fi…

  de la 18.420,00 
  • sale

  Croazieră în Antarctica

  Croaziere, Zăpadă, Apă

  Croazieră în Antarctica Data de plecare: 7 decembrie 2018 Explorați frontiera înghețată a Pământului. Explorați Insulele Falkland și aisbergurile sculptate din trecut și ghețarii în descompunere. Mergeți în căutarea unor…

  de la 9.640,00 8.640,00