Ce țări putem vizita în pandemie - Turcia Cappadocia

Ce țări putem vizita în pandemie? Situația la zi în 12 februarie 2021

Ce țări putem vizita în pandemie? Cred că foarte mulți dintre noi ne punem întrebarea asta…

Alegerea destinației pentru concediu sau vacanță a fost anul acesta ca un joc la ruleta rusească. Pandemia a afectat serios foarte multe din țările lumii și implicit, toate ramurile economiei. Sectorul turistic a fost lovit în plin, mulți turiști fiind nevoiți să-și anuleze călătoriile.

Din fericire, încă mai sunt state care permit turiștilor intrarea fără carantină obligatorie dar și revenirea în România fără a fi nevoiți să stea 14 zile în auto izolare.

Așadar, ce țări putem vizita în pandemie? Conform ultimei actualizări a Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, din data de 12 februarie 2021, statele în care puteți să vă petreceți concediul, fără a fi nevoiți să stați 2 săptămâni în carantină acolo sau la întoarcere, sunt:

  1. Tanzania
  2. Bulgaria
  3. Turcia
  4. Danemarca
  5. Bosnia & Hertzegovina
  6. Tunisia (dacă mergeți în această țară prin intermediul unei agenții de turism). Vedeți aici programele noastre din Tunisia.

În niciuna din aceste țări nu se cere auto izolare la sosire și nici la întoarcerea în România. Cel puțin momentan, așa că e bine să profitați.