Informare privind protecţia datelor personale

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC CALEMA CERNEA SRL – Agentia de turism NEOTOUR BRASOV are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana.

SC CALEMA CERNEA SRL a fost înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – sub numarul 38588.

Scopul colectarii datelor este emiterea biletelor de avion, intocmirea documentelor fiscale si furnizarea de servicii turistice.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru finalizarea rezervarilor de bilete de avion si servicii turistice. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea rezervării biletelor de avion/serviciilor turistice solicitate.

Informatiile inregistrare sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate companiilor aeriene, unitatilor de cazare/ambasade/parteneri externi.

Conform Legii 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, agentiei. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei, in cazul nerezolvarii situatiei la nivelul de agentie.

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.