Revelion in Munchen !

Aflat pe malurile Isar si in apropiere de Alpi, München este de cateva secole si una dintre destinatiile preferate ale sefilor de state, personalitatilor si vedetelor din lumea filmului si a muzicii. Aici au venit cel putin o data Napoleon si Maria Callas, Goethe si Rockefeller, Lenin si Ford, Mozart, Caruso, Ibsen, Richard Strauss si multi altii. Max Planck, Werner Heisenberg si Albert Einstein au invatat la scolile de aici, si de aceea Münchenul a fost numit adesea „Perla Europei”. Insa Munchen-ul este mai mult decat atat, fiind un important centru cultural cu nenumarate muzee si galerii, un oras verde reprezentat de Gradina Engleza-unul dintre cele mai mari spatii verzi urbane din lume, chiar mai mare decat Central Park din New York, patria masinilor BMW si centrul industriei cinematografice germane.

[wptab name=’Program turistic’]
[wpspoiler name=”Ziua 1 – 30 Decembrie: BUCURESTI – MUNCHEN” ]  

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:25 pentru imbarcare pe zborul TAROM RO315 Bucuresti – Munchen cu decolare la ora 08:25. Sosirea la Munchen la ora 09:35. Transfer in oras. Suntem in Munchen, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania, al treilea ca marime dupa Berlin si Hamburg si un important centru cultural si economic. Acest minunat oras vechi de 800 de ani, capitala Bavariei, este orasul ce gazduieste festivalul faimos in toata lumea, Oktoberfest – cel mai mare festival din lume dedicat berii, care aduna anual in jur de sase milioane de participanti. Tur de oras Munchen cu autocar si ghid local: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel AZIMUT CITY EAST 4* Munchen sau similar. Detalii pe www.azimuthotels.com

[/wpspoiler][wpspoiler name=”Ziua 2 -31 Decembrie: CASTELELE BAVARIEI: NEUSCHWANSTEIN & HOHENSCHWANGAU” ]

Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Munchen sau optional Excursie la Castelele Bavariei. Pentru inceput vom vizita Castelul Neuschwanstein, care este unul dintre cele mai renumite atractii turistice din Bavaria si Germania. Americanii de la Disney s-au inspirat din acest palat cand au creat Castelul Frumoasei Adormite. Continuam apoi cu vizitarea Castelul Hohenschwangau, locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Tarif: 70 Euro/adult, 45 Euro/copil 2-18 ani neimpliniti, minim 25 platitori si include: trasport autocar local, biletele de intrare la ambele castele (tur ghidat), taxa de rezervare, insotitor de grup. Intoarcere la hotel. Seara, optional Cina festiva de Revelion la un restaurant traditional bavarez (meniul si programul va fi stabilit in luna octombrie). Tarif informativ: 100 Euro/persoana cu transfer inclus hotel – restaurant – hotel (minim 20 platitori). Cazare la hotel AZIMUT CITY EAST 4* Munchen sau similar.

[/wpspoiler][wpspoiler name=”Ziua 3 – 01 Ianuarie: MUNCHEN – CAPITALA BAVARIEI” ]

Mic dejun. Zi libera pentru relaxare in Capitala Bavariei sau  plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Va sugeram o vizita la Castelul Nymphenburg, iar seara va recomandam o cina traditionala bavareza la unul dintre numeroasele restaurante din centrul vechi. Cazare la hotel AZIMUT CITY EAST 4* Munchen sau similar.

[/wpspoiler][wpspoiler name=”Ziua 4  – 2 Ianuarie: MUNCHEN – DRUMUL ROMANTIC” ]

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau optional excursie pe Drumul Romantic in Bavaria. Calatoria pe drumul romantic incepe spre Donauworth. Va propunem aici, optional, vizitarea Muzeului Papusilor Käthe-Kruse, care au implinit de curand 100 de ani. Plecam spre Nördlingen: oras cetate unic in Europa si in lume prin diverse elemente proprii, orasel ideal pentru o viata linistita cu conditii moderne intr-un cadru pur istoric. Orasul vechi este dominat de turnul inalt de aproape 100 m al bisericii St. George. Tarif: 40 Euro/adult, 35 Euro/copil 2-12 ani neimpliniti, minim 25 de platitori si include: transport autocar local, vizite la Donauworth si Nordlingen, insotitor de grup. Intoarcere la Munchen. Cazare la hotel AZIMUT CITY EAST 4* Munchen sau similar.

[/wpspoiler][wpspoiler name=”Ziua 5  – 3 Ianuarie: MUNCHEN – BUCURESTI ” ]

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Munchen pentru vizite individuale si ultimele cumparaturi. La ora 16:50 transfer de la hotel la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul TAROM RO312 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:50. Sosire in Bucuresti la ora 22:50.

[/wpspoiler]
[/wptab]

[wptab name=’Tarife’]
[wpspoiler name=”Loc in camera dubla” ] Tarif: 339 euro/persoana
[/wpspoiler][wpspoiler name=”Copil” ] Tarif: 269 euro/copil (2-11 ani neimpliniti), cazat in camera cu doi adulti
[/wpspoiler][wpspoiler name=”Camera single” ] Tarif: 425 euro
[/wpspoiler][wpspoiler name=”Detalii tarife” ] Tarifele sunt calculate pentru un grup de minim 30 de platitori.
[/wpspoiler]
[/wptab]

[wptab name=’Detalii oferta’]
[wpspoiler name=”Servicii incluse” ]

 • Bilet de avion Bucuresti – Munchen – Bucuresti, compania TAROM
 • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel AZIMUT CITY EAST 4* Munchen sau similar
 • Tur de oras Munchen cu ghid local
 • Tururi pietonale cu insotitorul de grup
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Insotitor roman de grup
 • Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
  • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
  • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
  • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

  INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

  • Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
  • Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

[/wpspoiler][wpspoiler name=”Servicii neincluse” ]

 • Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
 • excursiile optionale
 • Cina festiva de Revelion la un restaurant traditional bavarez (Tarif informativ: 120 Euro/persoana cu transfer inclus hotel – restaurant – hotel (minim 20 platitori) )

[/wpspoiler]

[/wptab]

[wptab name=’Rezervare’]
[vfb id=4][/wptab]
[end_wptabset]