Ban-gioc-waterfall-Cao-Bang
Vedere de pe Varful Fansipan
Oameni din Vietnam
IMG_4157
IMG_4124
IMG_4123
IMG_4110
IMG_4097
IMG_1016
IMG_0291
IMG_0284
Fansipan

Aventură în Vietnam şi ascensiunea Vârfului Fansipan

de la 856,00 
Circuit în Vietnam şi ascensiune Fansipan

Data de plecare: la cerere

Acest circuit în Vietnam ne poartă paşii prin minunile din nordul ţării. În zece zile vom călători prin munţi şi văile care  înconjoară Sapa, vom întâlni minorităţile etnice locale, vom vedea peisajele uluitoare  Ha Giang pentru a ajunge la cascada Ban Gioc, cascadă aflată la graniţa dintre China şi Vietnam.

Tarif valabil pentru grup de 12 persoane.

 

 

 

 

 

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
   Circuite culturale, Trekking
  • Activity Level Moderat
   3/8
  • Group Size Small Group
   6-12 persoane
  Totul despre Aventură în Vietnam şi ascensiunea Vârfului Fansipan.

  Acest circuit în Vietnam ne poartă paşii prin minunile din nordul ţării. În zece zile vom călători prin munţi şi văile care  înconjoară Sapa, vom întâlni minorităţile etnice locale, vom vedea peisajele uluitoare  Ha Giang pentru a ajunge la cascada Ban Gioc, cascadă aflată la graniţa dintre China şi Vietnam.

   

  The tour package inclusions and exclusions at a glance
  What is included in this tour?Items that are included in the cost of tour price.
  • transfer aeroport-hotel-aeroport
  • transport cu microbuz pe tot parcursul circuitului
  • cazare conform programului turistic, la hotel/pensiune
  • ghid local vorbitor de limba engleză
  • mese conform programului turistic
  • taxe de vizitare a obiectivelor turistice şi taxele guvernamentale
  • două sticle de apă minerală/persoană/zi
  • taxa de viză (25 usd/persoană)
  • ghid român
  Whats not included in this tour.Items that are not included in the cost of tour price.
  • bilete de avion spre/dinspre Vietnam (tarif informativ pentru zbor București-Hanoi-București: 675 euro/persoană, valabil în 27.05)
  • asigurare medicală/storno
  • servicii nemenţionate la „Servicii incluse”
  • Bacșișuri (aprox. 50 euro/persoană)
  1. Ziua 1 Sosire în Hanoi

   Sosire pe aeroportul internațional din Hanoi unde ne întâlnim cu ghidul și șoferul care ne vor prelua de la aeroport și cu care vom face transferul către centrul orașului pentru check-in. Avem timp liber pentru a explora acest oraș plin de viață.

   Cazare în Hanoi.

  2. Ziua 2 Turul orașului Hanoi-Tren de noapte spre Sapa

   Luăm micul dejun la hotel, apoi ne vom îndrepta către Muzeul de Etnologie, o zonă foarte mare cu 2 expoziții – în interior și exterior – unde vom explora cele 54 de minorități etnice din Vietnam. Vizităm Templul Literaturii – prima universitate din Vietnam construită în anul 1070 – grădinile și arhitectura foarte bine conservată oferă un salt relaxant în trecutul Vietnamului.

   Luăm prânzul la restaurantul KOTO. Acesta nu este doar un restaurant clasic ci și un centru de formare a ospitalității din Hanoi, oferind tinerilor aflați în situații de risc sau dezavantajoase, ocazia de a învăța și de a prospera în viață. Vom aduce o mare contribuție comunității locale luând masa în acest loc.

   În cursul după amiezii ne vom bucura de un tur cu ricșa prin vechiul cartier din Hanoi, un loc de unde localnicii cumpăra orice de la tăieței la statuete Buddha. În trecut, cele 36 de străzi ale cartierului au fost numite după produsele vândute din magazinele lor iar astăzi, vânzătorii de pe străzile Tin și Bamboo încă vând aceleași produse.

   După acest tur, vom fi transferați la gară pentru a lua trenul către Sapa.

   Cazare în tren (cușetă privată pentru 4 persoane).

   Mese incluse: Mic dejun, prânz.

  3. Ziua 3 Ascensiunea Vârfului Fansipan (Sapa-2800 m altitudine)

   În această zi vom urca din Sapa la 2800 m altitudine, mai întâi cu jeepul la cascada de argint apoi la trecătoarea Tram Ton. De la cea mai înaltă trecătoare din Vietnam vom începe obositorul urcuș către vârf, opt ore prin pădure, trecem de multe râuri și păduri de bambus , apoi vom ajunge în vârf, montăm corturile şi pregătim cina. În această noapte turiștii, ghidul și porterii vor sta alături, în jurul focului și se vor bucura de o experiență unică în viață.

   Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină

  4. Ziua 4 Ascensiune Fansipan (2800m-Vârful Fansipan-Sapa)

   Începem ziua cu un urcuş greu, care ne va duce la vârf. Ajunşi pe vârf ne vom bucura de priveliște, vom face câteva poze și vom lua prânzul, apoi vom coborî pe același drum sau vom urma alt drum pentru a ajunge la baza muntelui. Vom lua jeepul înapoi către Sapa unde ne vom caza la hotel.

   Mese incluse: mic dejun și prânz.

  5. Ziua 5 Turul orașului Sapa - tren de noapte spre Hanoi

   În cursul dimineții vom face de o plimbare ușoară prin satele etnice. După prânzul-picnic, ne întorcem în Sapa cu jeepul, avem timp liber pentru cumpărături și apoi vom lua trenul de noapte înapoi spre Hanoi.

   Cazare în tren (cușetă privată pentru 4 persoane)

   Mese incluse: mic dejun şi prânz

  6. Ziua 6 Hanoi – Cao Bang – Ban Gioc

   Dimineața, la 7:30 suntem așteptați de șofer și ghidul local și ne vom îndrepta spre Lang Son. Este o călătorie de aproximativ 310 km, prin plantații de orez amețitoare și sate izolate. Vom avea șansa să ne oprim într-un sat etnic cunoscut pentru producția sa de orez. Pe același drum se află situl istoric unde a avut loc Bătălia de la Dong Khe, în timpul primului război din Indochina. Lupta a avut loc în Dong Khe, în Provincia Tonkin, în septembrie și octombrie 1950 și s-a încheiat cu victoria mișcării Viet Minh. Acesta este drumul cel mai puțin circulat din Vietnam, oferind astfel ocazia de a ne bucura de liniște. Facem o pauză pentru prânz înainte de a vizita Templul Mamei și Piața Dong Kinh, situată la granița cu China.

   Cina și cazare la hotel în orașul Cao Bang.

   Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină

  7. Ziua 7 Ban Gioc – Peștera Nguom Ngao – Parcul Național Ba Be

   După micul dejun vom porni către districtul Trung Khanh, în apropiere de granița nordică cu China. Aici veți fi introduși în lumea grupului etnic Nung din satul Phuoc Sen, un mic sat, faimos pentru producția uneltelor agricole. Aceștia trăiesc în mare parte din cultivarea câmpurilor terasate cu orez care se pot vedea in această zonă. În drum spre cascada Ban Gioc vom putea admira uimitoarele căderi de apă care marchează granița dintre Vietnam și China. Vom avea timp să ne bucurăm de priveliște și de atmosfera sublimă a celei mai frumoase cascade din Vietnam, înainte de a ne îndrepta către Nguom Ngao ”Peștera Tigrului’’, cunoscută pentru frumoasele formațiuni calcaroase.

   Ne vom întoarce în Cao Bang și,mai departe, la Lacul Ba Be.

   În această noapte ne vom caza într-o casă tradițională a unei familii etnice Tay. Aici ne vom relaxa și vom lua cina.

   Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină

  8. Ziua 8 Ba Be – Hanoi

   Începem ziua cu o plimbare cu barca pe lacul Ba Be, timp în care ne putem relaxa, putem urmări viața sălbatică sau ne putem răcori făcând o baie în apele reci și curate. Vom admira peisajul carstic înconjurător, decorat cu zone de vegetație sălbatică, locuită de tot felul de creaturi interesante. Barca va naviga de-a lungul râului Nang, astfel că vom putea admira peșterile din Puong Grotto cu stalactitele și stalagmitele care sunt rezultatul eroziunii produse de apele râului, precum și coloniile de lilieci formate din mii de exemplare.

   Vom porni în călătoria înapoi către Hanoi, un drum de aproximativ 230 km.

   Ne vom opri pe drum să admirăm plantațiile de ceai pe dealuri, înainte de a ne întoarce la hotel în Hanoi.

   Mese incluse: mic dejun, prânz

  9. Ziua 9 Hanoi–Halong Bay (sit Unesco)–Caiac & înot

   Dimineața devreme (în jurul orei 5:00), ghidul ne va aștepta şi vom efectua transferul spre Golful Halong, în jurul orei 8:00. Ne vom opri la un hotel la care vom putea face un duş înainte de a porni spre golf.

   Vom lăsa agitația orașului în urmă şi vom călători pentru aproximativ 4 ore către Golful Halong.

   Ne îmbrăcăm pe o mică barcă si mergem pe L’azalee, o cabană tradițională din lemn, frumos restaurată și,la prânz, explorăm apele de un verde jad ale Golfului Halong.

   În această după amiază, barca ne va duce într-o zonă izolată a golfului, unde apa este perfectă pentru înot și pentru caiac, în jurul reliefului carstic. Ne vom întoarce la L’Azalee la timp pentru a admira apusul de pe puntea de sus înainte de a ne bucura de cina cu fructe de mare.

   Mese incluse: Mic dejun, prânz, cină.

  10. Ziua 10 Croazieră în golful Halong – Hanoi

   După un somn bun, ne vom trezi în timp ce barca înaintează spre Peștera Surprizelor, cea mai mare din Golful Halong. Vom coborî de pe barcă pentru o scurtă plimbare către peșteră unde vom fi uimiți – intrarea în peșteră este înșelător de îngustă dar odată trecând de zona aceasta, peștera se deschide într-o cameră mare cu formațiuni impresionante. După vizita peșterii, ne întoarcem la barcă și ne îndreptăm către portul Halong unde vom ajunge în jurul prânzului, de unde ne vom continua drumul spre aeroportul Hanoi.

   Notă: Itinerariul de mai sus se poate modifica cu sau fără preaviz datorită condițiilor meteo.

   Mese incluse: Mic dejun, Prânz

  Unde ne vom caza?

  Hanoi – Hotel La Dolce Vita/Hotel Romance sau similar, cameră superioară

  Cao Bang – casă tradițională locală

  Ba Be – casă tradițională

  Golful Halong – Oriental Sails sau similar, cabină superioară

  Sapa – o noapte de cazare la o casă foarte rustică, pe munte, în drum spre Fansipan și o noapte de cazare la hotel în Sapa